John Allah Momo "Urang 24 juta jalma ... Anjeun hoyong Paul Biya mere pagawean ka dulur?"

Dina ucapan dina Pace of a Kuliah diayakeun ieu Sabtu, April 13 2019 jalan satapak kabugaran Douala, dina ni'mat a "Festival rally Giga"The Mentri utusan ka Menteri Kaadilan, Mr. Jean de Dieu Momo niatna dikutuk biantara hate jeung wacana tribal sirkulasi dina média sosial.

Salila rally pulitik ieu diayakeun ku Akademi Pulitik tina Patriots Liberal Démokrat pikeun ngembangkeun Kamerun (Paddec), Jean Momo Allah teu lasut pamadegan anjeunna nyaéta panggero pengrajin hatred na tribalism komentar dianggap .

Kaluaran anu hurung kawas panggero pikeun kasadaran sadayana, dibere kebangkitan meteoric of tribalism on fenomena jejaring sosial geus dipelak di ceurik getih Pilkada presiden dina bulan Oktober 07 2018. Dina nutup qur'an na ka pasang manusa anu nyokot bagian dina rapat ieu, Menteri Momo solemnly ditandatanganan dina akte pupusna tribalism di Kamerun.

Pangakuan Momo arah Biya

Tujuan utama pasamoan pulitik ieu hatur Kapala Nagara pikeun sanggeus diangkat kuring Allah Akang Momo Januari 04 2019 ka pos ti Mentri utusan ka Menteri Kaadilan, Keeper sahiji anjing laut. A Upacara sukur sarta rojongan unwavering pikeun kapala nagara diayakeun ku ayana kapala rombongan permanén régional ti Komite Puseur CPDM ka basisir, Menteri Negara, Menteri Kaadilan, Keeper sahiji anjing laut Laurent Esso.

Jean de Dieu Momo Ujang muda ngahurungkeun ka swasta

Salah sahiji bagian tina pamimpin Paddec ucapan fokus kana gelut ngalawan pangangguran nonoman di Kamerun. Ngeunaan scourge ieu, Menteri anu wareg yén Nagara moal bisa masihan gawe ka dulur ". Urang 24 juta jalma ... Anjeun hoyong Paul Biya mere pagawean ka dulur? Kuring gé ngabejaan Anjeun kabeneran nu urang mindeng teu ngabejaan Anjeun ... Dina 24 juta éta ampir pajabat 300.000 ... The State teu recruit saha, éta téh swasta ..". Hammers nu Mindel Momo.

Dina na discursive flew, Akang de Dieu Momo salamet keur Présidén Paul Biya of Kamerun, sababaraha yakin éta asal mahluk jahat. "Nalika hal buka salah maranéhna ngomong téh Paul Biya ... aranjeunna disebutkeun yen barudak urang teu bisa dipake kusabab Biya ... Ieu bener lepat ... naha nu teu puguh anu nuduh Biya ... jealousy asalna tina henteu mampuh "... nunjukkeun Momo, visibly ambek.

Ideologi Momo

idéologi ieu dikandung dina hiji buku anjeunna geus ngan diterbitkeun, dijudulan " démokrasi rekreasi ". Hiji buku prefaced ku élmuwan pulitik jeung universitas Mathias Eric Owona Nguini, buku ieu dedicated on 12 April panungtungan pikeun Tangtu kabugaran Douala. giga rally Ieu Paddec oge hiji kasempetan pikeun Mentri Jean de Dieu Momo jeung sacara resmi ngajalankeun édisi munggaran tina "momo Mindel of kewirausahaan ngora, pulitikus nu boga 10 juta FCFA pikeun meunangna kaulinan. Hadiah kolam renang tina édisi 2020 bakal ngaronjat nepi 20 juta FCFA.

Didier Kieretu: lewouri.info

Ngarasakeun database of leuwih 2 2 000 sarta datang:

Ningkatkeun pisibilitas anjeun dina tingkat nasional jeung internasional

Ngakibatkeun kampanye anjeun dina Internet, jaringan komunikasi panggedéna

Naekeun Usaha anjeun

Masangkeun Iklan anjeun ti 5 000 CFA

Kontak: 000 237 698 11 70 14 / 672 47 11 29

surat: [EMAIL PROTECTED]

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://lewouri.info/jean-de-dieu-momonous-avons-24-millions-dhabitants-vous-voulez-que-paul-biya-donne-le-travail-a-tout-le-monde/