masarakat Cameroonian Hydrac sells kaahlian na dina merangan panipuan on produk minyak bumi di Gabon



Gabonese Kamentrian Minyak, minyak jeung gas

(Investasi dina Kamerun) - The masarakat Cameroonian Hidrokarbon, nganalisa jeung kadali (Hydrac) sells kaahlian na dina merangan panipuan on produk minyak bumi di Gabon. pajabat pausahaan ieu, dumasar taun Douala Kamerun, datangna tetep di Gabon dina urutan ngajukeun ka otoritas nagara a partnership multisectoral. Ieu, nurutkeun Departemen Gabonese of Perminyakan, minyak jeung gas, dibaturan pamaréntah Gabonese dina pangwangunan pipelines jeung kimia nyirian produk minyak bumi.

Kanyataanna, datang ka Kamerun, cabangna Nasional Hidrokarbon Corporation (SNH), nawarkeun kaahlian na dina merangan panipuan on produk minyak bumi dina sirkulasi di nagara éta. Ieu kaasup gelut ngalawan éntri curang barang bodas di nagara tur campuran maranéhanana jeung zat lianna. prakték ieu sumber ti kualitas goréng tina minyak dipasarkan di Afrika.

Pikeun ngahontal Hydrac nawarkeun kimiawi nyirian barang bodas dijual di stasiun jasa. The partnership ditéang ku masarakat Cameroonian ieu favorably ditampi ku otoritas Gabonese. Aranjeunna ngahargaan bursa dinamis kaahlian.

PCA

Maca deui IEUH