Soldadu Cameroonian eliminates dua grup téroris Boko Haram

tentara Kamerun urang ditelasan dua pejuang ti Islamist mazhab Boko Haram salila clash telenges di Sabtu wengi April 13 2019 Sanda-Wadjiri di wewengkontebih Kalér.

Poto Bir (c) Hak wengkuan

Serangan teroris Boko Haram geus ningkat dina minggu nu anyar di sababaraha lokasi ditebih Kalér Kamerun. Salah sahijina lumangsung dina wengi ti Sabtu ka 13 14 2019 April Minggu.

Memang, assailants diserang teh locality tina Sanda-Wadjiri nu geus housed posisi militér. Respon ti tentara sumping sanggeus "serangan ku grup téroris Boko Haram ngalawan pasukan pertahanan urang"Ceuk hiji sumber kaamanan dina kaayaan anonymity. "Dua teroris tiwas sababaraha luka euweuh leungitna di jajaran soldadu Cameroonian"Nyebutkeun sumber urang.

April 12 2019, ieu prajurit Cameroonian 4 tiwas dina ledakan bom roadside on as nu Gouzda-Vreket petikan hiji wahana tentara.



Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1107359-insecurite-l-armee-camerounaise-elimine-deux-terroristes-du-groupe-boko-haram