10 paling badag breed ANJING di dunya | Lama Faché - video



anjing geus salawasna geus dianggap sobat pangalusna manusa, anu pendamping satia fungsi béda pikeun mempermudah kahirupan manusa nu tangtu. Anjing buta nu euweuh mahiwal, sakumaha sakali maranéhanana dibawa husus ngajaga tatanén sarta hususna nyingsieunan strangers. Acan kiwari, loba jalma resep aranjeunna salaku anjing piaraan, kusabab aya kénéh nu leuwih tenderness na sayang diantara anjing badag. Éta pisan sababna naha dinten urang bakal manggihan nu 10 breeds anjing panggedena di dunya.
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Pikeun hal-hal hak cipta mangga kirimkeun ka surélék ka: contactlamatv@gmail.com

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=F1hNuF6GlzQ