1 Liga: dilereskeun dina Lille, PSG nya masih teu juara Perancis

Kagelah minggu pamungkas di Strasbourg, PSG masih henteu kénging ngalenalkeun judul jawara Perancis anu parantos janji. Di Lille, lauk lumba-lumba, ka urang Parisis diréduksi jadi sapuluh méméh némbep (5-1).

Pasti, usum PSG, komo lamun sacara inevitir bakal ditungtungan ku hiji judul kadalapan Perancis, nganggur teu jalan leumpang. Geus frustasi minggu panungtungan ku Strasbourg nalika anjeunna tiasa ngagungkeun penobatanna, PSG ngajak cai di Lille, lauk lumba-lumba na. Sajarah jalur (5-1) pikeun lalaki Thomas Tuchel, sabab klub Paris teu acan parantos nasib sapertos di Ligue 1 saprak taun 2000 sarta nyabok anu sarupa ditampi di Sedan.

kiwari aya dalapan titik dihareupeun Olimpiade Lyonnais, katilu. OL, anu dipasung sabtu minggu ieu ngéléhkeun katilu pangkat dina sadaya kompetisi, ku cara nga-imploding di Nantes (2-1), sareng ningali Saint-Étienne, Tien Juara Bordeaux (3-0), pikeun balik deui ka tilu panjang ti tempat katilu na.

OM masih percaya

Malah Olympique Marseille, anu katempona anu ngagentos usum na saminggu ka tukang saatos seri anu goréng, sigana deui dina balapan dina balapan kanggo podium. Harepan anu langsing dikantunkeun sareng kasuksésan sareng Nimes di Vélodrome (2-1), sareng tempat klub Marseille ka lima unit OL, sedengkeun aya genep pertandingan.

Tungtungna, sadayana tetep dilakukeun handap di méja, di mana Dijon, Caen sareng Guingamp bersaing bersaing pikeun tempat barrage. Pikeun ayeuna mah, anu pamungkas sakaligus sacara réngkah. Caen, anu leungit ka Angers (0-1), nyaéta pamimpin beureum, payuneun Guingamp, anu nyababkeun titik ti Strasbourg (3-3). Tapi Dijons, mangkal di Amiens (0-0), gaduh ukur titik anu ihin sateuacanna sareng kedah meureun kedah ngalawan nepi ka malem dinten 38th.

Artikel Sumber: https://www.france24.com/en/20190414-football-ligue-1-lille-psg-resultat-mbappe