Louis Claude Hermann Mefire, anu pengusaha muda anu percaya dina kerjasama fairer Cina Afrika - jalma

Tingkat kasadaran Afrika di na pamekaran masalah buana jadi beuki loba metot. Samentara éta leres yen sapanjang buana, aya henteu acan revolusi anu gedé boh sacara ékonomis sareng sosial, sanaos, urang tiasa bahagia yén jahiliah sareng indifferensi ka patok sarta Pertanyaan eksisténsial ngadeukeutan unggal dinten saeutik langkung ti jarian. Louis Claude Hermann nyaéta salah sahiji aktor anu damel di bayangan sareng gairah, tekad jeung kapercayaan yén Afrika tungtungna bakal maén peranna salaku kontenten paling ngajangjikeun dina panggung dunya. Dipasang dina Cina saprak 2008, pengusaha Cameroonian ngora sanggeus ngulikanana di manajemén di Cina parantos digawé sareng sababaraha pausahaan Cina pikeun proyék-proyék utama di Afrika. Sanggeus mendakan yén pusat konsultan anu dipingpin Afrika di Afrika basa-jalma nu pohara langka sareng teu aya dina kakaisaran tengah, in 2017 Louis Claude Hermann ngadegkeun Beijing ZHOUHUA International Business Consulting. Pikeun pengusaha, hubungan bisnis antara Afrika sareng Cina kedah reoriented. Pangusaha Afrika kedah janten langkung aub dina proyék ageung. Dampak sosial dina nyiptakeun pakasaban pikeun nonoman Afrika kedah janten kanyataanana a. Sapopoé ngaliwatan kantorna, manéhna méré anu pangalusna pikeun hal pikeun mekar. Salian pangusaha, Louis Claude Hermann Mefire, anu nyiptakeun teu kurang ti 3 pausahaan saprak 2013, ngajarkeun bisnis Perancis di Ibu Universitykonomi sareng Usaha Ibu di Ibu (CUEB) di Beijing. Kawas seueur Cameroonians muda, pengusaha taun 34 asalna tina kulawarga kulawarga anu paling leutik, tapi daerah anu henteu berkorban pikeun nyumbangkeun barang jadi sababaraha kulawarga di benua. WordPress: Abdi resep nawar ... Artikel sarupa (fungsi (d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0]; if (d.getElementById (id)) balik; js = d.createElement (S); js.id = id; js.async = leres; js.src = "//connect.facebook.net/en_US)/all.js#xfbml=1&appId=395202813876688"; fjs.parentNode.insertBefore (JS, fjs); } (dokumen, 'Aksara', 'facebook-jssdk')); (fungsi (d, s, id) {var JS, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0]; lamun (d.getElementById (id)) balik; js = d.createElement (s); js.id = id; js.async = leres; js.src = "//connect.facebook.net/en_US)/all.js#xfbml=1&appId=395202813876688"; fjs.parentNode.insertBefore (JS, fjs); } (Dokumén, 'Aksara', 'facebook-jssdk'));

Artikel ieu mimiti mecenghul di CEO Kamerun