Netflix bakal nawiskeun majalah print dedicated runtuyan -na pikeun meunang Awards Emmy

Netflix

Isu kahiji kedah cacah Kaca 100 na difokuskeun Productions aslina sarta aktor / artis Netflix.

Netflix masih katempo salaku duckling awon industri audiovisual. samping bioskop, loba teu hayang datangna dina upacara sarta festival. Steven Spielberg malah kungsi dituduhkeun cawad miboga hiji Netflix henteu nawiskeun film na di bioskop (iwal husus jeung / atawa sesi unik) jeung sigana leuwih berorientasi mercantile yén seni cinematic. Sajarah nalukkeun ka 24 000 voting Emmy Awards, peta buta SVoD hoyong ngamekarkeun majalah kertas disebut Wide sakuduna dituju pikeun ngamajukeun produk na. Naon ngalakukeun sababaraha iklan jeung miharep meunang hadiah dina upacara upcoming telat September.

Netflix hayang nalukkeun hate pamilih jeung majalah disebut Wide

Pikir moal meuli majalah ieu: Wide kanggo 24 000 voting Emmy Awards. salaku dipedar BloombergMajalah ieu bakal dedicated ka promosi serial Netflix tapi ogé aktor jeung artis. Hiji cara bade difokuskeun eusi aslina ditawarkeun ku buta SVoD kalawan Kaca 100 pikeun ngaluarkeun munggaran. Naon nyandak hiji kalungguhan leutik salaku Emmy Awards hareup bakal lumangsung telat September keur édisi 71ème. Keur taun ka tukang, sanajan pasini na, Netflix bakal ditinggalkeun kosong-dibikeun - kompetisi anu tangguh di tengah séri.

pertanyaan anu naha pamilih bakal peka anu touch saeutik (pisan museurkeun) ti Netflix. Sagalana téh alus pikeun datangna jauh kalawan Emmy, ganjaran pamungkas pikeun séri!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/netflix-va-offrir-un-magazine-papier-dedie-a-ses-series-pour-conquerir-les-emmy-awards-312865