Premier League: Chelsea na Liverpool tames nahan titik luhur!

Liverpool terus kantor jawara kalawan meunangna hukum-2 0 na di buruan bergengsi ieu ngalawan Chelsea. The Reds, kumaha oge, kudu hiji kaulinan leuwih ti Manchester Kota.

mintonkeun badag soré ieu Inggris, kalayan patok dina lomba judul, utamana sanggeus meunangna Manchester Kota on Kristal Istana padang rumput hejo mimiti soré ieu (3-1). Liverpool na Chelsea hosted di den na Anfield ku titik balik lalaki pep Guardiola urang di kickoff. Sarta sanajan Reds nu pinuh saparapat-final ti Liga Champions, Jürgen Klopp sumping kaluar tim badag. The mane-Salah Firmino trio éta sangkan hadir dina Vanguard, saméméh lingkungan Fabinho-Keita-Henderson. Sedengkeun pikeun Blues, anu hoyong aranjeunna tetep tempat kaopat sarta moal kaget ku Tottenham, ieu oge Gala sabelas, jeung hiburan karasa ieu disadiakeun ku Callum Hudson-Odoi, Willian jeung Eden Hazard dina peran ieu jumlah palsu salapan. Tungtungna, éta padumuk Anfield geus meunang kalawan skor 2-0.

Awal pasamoan éta utamana sengit, kalayan duanana tim méré gambaran ngeunaan wanting menyakiti lawan geulis gancang di buruan. Mohamed Salah diusahakeun malah acrobatic recovery caviar Naby Keita tapi Kepa éta ogé dina jalur (6e). Laun, anu Reds nyandak ascendancy nu raray Blues nu hayang beroperasi ngalawan serangan. The London doorman diintervensi malah saméméh Naby Keita (19e), sarta dina ceurik getih nu, Eden Hazard ditandatanganan dina peringatan biru mimiti tapi Alisson diwaler jurus hiji ieu sudut katutup (20e). lalaki Klopp urang terus nyerang, kawas usaha ku Yordania Henderson (26e), tapi ditinggalkeun loba spasi. Willian éta nutup untung kalawan saeutik teu on target di handap mangrupa serangan ngalawan mulus dipigawé (30e).

Salah jeung mane acan decisive

The diskusi anu saimbang bit, sangkan harepan gawang lawang, nutup ka handap dina gawang di mimiti-garis Sadio mane (38e). Antonio Rüdiger, tatu, kapaksa ninggalkeun tempat na di Christensen di London rearguard. The Reds terus narajang tapi nyanghareupan hiji tim Chelsea di tempat. Ieu 0-0 dina tatakrama kituna teu merta nembongkeun nyanghareupan hiji patandingan rada sengit na kalawan sababaraha kaayaan metot dina dua sisi. sisi leungeun liverpuldien dikirimkeun hiji leuwih ti pangiriman bener, sakumaha anu pamaén tengah puseur, nyieun bahaya. pamaén canggih kapaksa kumaha ogé susah ka garap. Dina Blues, Jorginho éta utamana alus di midfield. Saatos tatakrama, tim NUSA TENGGARA BARAT bakal pas pencét sanajan ...

Sadio mane bakal muka nyetak dina, ngadorong hiji cross ti Yordania Henderson kana net, sirah (1-0, 51e). Ieu teu salse, saprak ukur dua menit sanggeus Mohamed Salah dijieun tatakrama. Sanggeus shift alus van Dijk, béntang Mesir staring Emerson, motong jero tur dispatched bal kana sudut tebih (2-0, 53e)! Taya shot, Londoners bakal meta jeung, nyalira di hareup Alisson, Eden Hazard pencét pos (59e). Tapi laun, kualitas kaulinan turun, kalayan beuki loba akurat dina dua sisi. Naon ngalakukeun bisnis lokal rada hening. skor anu henteu gerak, sarta Liverpool tetep alus mimiti dua titik leuwih ti éta Warga tapi ogé kaulinan dimaénkeun leuwih ti éta Devils.

Artikel Sumber: http://www.footmercato.net/premier-league/premier-league-liverpool-dompte-chelsea-et-conserve-la-tete-du-classement_252175