Nalika Sébastien Haller kabukti di eropa - video



Dinten nyepeng point of serangan tina Eintracht Frankfurt, Sébastien Haller nyadar usum hébat jeung latihan Jerman duanana di liga dina Liga Europa. Anjeunna salah sahiji scorers luhur di kompetisi Éropa sarta eta bakal salah sahiji lalaki lalajo di perempat final ngalawan Benfica. Téléfoot kungsi patepung dina 2016 lamun eta exploded handapeun kelir of Utrecht, dimana anjeunna geus salah sahiji scorers luhur ti liga Belanda.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=-_nBh78hsn4