Nyieun Notre Dame DE Paris: The proyék anyar E. Macron

"Katedral Ieu urang nyieun" nyebutkeun Emmanuel Macron, anu ngumumkeun yén "Langganan Nasional baris muka" keur kaperluan ieu.
Emmanuel Macron spoke, nelepon deui "dahsyat tragedi" Seuneu of kami Lady of Paris saméméh patugas pemadam kebakaran ngahargaan:
"Kuring hayang boga pamikiran na hatur nuhun pikeun patugas pemadam kebakaran. Ampir 500 sahijina bakal keok ngalawan seuneu jeung bakal ngalakukeun deui pikeun sababaraha poé. Kawani ekstrim sarta profesionalisme jeung loba tekad dina bagian tina pamimpin maranéhanana. Abdi hoyong ngabejaan aranjeunna atuh tina sakabéh bangsa. "