peran Perancis di Rwanda: Partéy Sosialis refuses asup panggero pikeun "tahan hiji wacana bebeneran" - JeuneAfrique.com

Sauran éta genocide Tutsi di Rwanda, 7 April 2019 di Stadion Amahoro di Kigali. © Ben Curtis / AP / SIPA

Sekretaris Mimiti Partai Sosialis Perancis nampik ngabantosan pamandangan na aya di bagean handap hurup terbuka anu ngajabat Emmanuel Macron "nyepeng ucapan bebeneran" dina peran Perancis dina genocide anu Tutsi. Numutkeun Olivier Faure, penguasa Rwandan "ngajabétkan géncida pikeun ngahiji diktatorna".

Olivier Faure, sekretaris mimiti Partéy Sosialis Perancis, nampik gabung dina hurup kabuka diterbitkeun dina awal April di sababaraha dailies, kaasup Le MondeNu disebut agan Macron nganjang Rwanda keur commemoration na 25e "Tahan wacana bebeneran" dina peran Perancis dina genocide of Tutsis.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique