Saatos kasuksésan karirna 30ans Adrienne Koutouan ngahormatan ku paroki na

Minggu 14 Ieu April Minggu saméméh perayaan lebaran Easter nyirian asupna glorious Isa Al Masih ka Yerusalem sarta dituturkeun markisa nya, aktris Adrienne Koutouan ieu ngahormatan ku paroki nya ku St Ambrose abdi kebon anggur Ma hirup Cocody Angre. Adrienne Koutouan nu sohor kalawan total kasuksésan salila Maret 30 30 karir taun anak, nyaéta kerja leres Allah. Dina bangsal nya, manéhna pisan aktif. Sanajan Kinérja nya, manéhna boga fungsi Alloh kalayan humility hébat. "Karir 30ans tapi beuki 30ans ngawula ka Allah kalawan humility jeung kawijaksanaan, sanajan selebritis na"Misalna teh rasa kapuasan dikedalkeun ku pamingpin na tina sél "Quêteuses" nu eta milik.

Baca ogé: Saatos kasuksésan karirna 30ans Adrienne Koutouan ngahormatan ku paroki na (Gambar)

Kiwari dimungkinkeun teu bisa cicing tukangeun upeti nasional ieu modal pikeun anjeunna salila perayaan 30ans karirna, nurutkeun Curée ngalindur Euloge Blanchard paroki St Ambroisse abdi pakebonan, abdi Kahirupan Cocody Angre. Hiji Asép Sunandar Sunarya (a potret dirina) diwakilan ku déwan paroki dipilampah kuat ieu: "30ans ladenan Allah jeung lalaki." Bagja pisan, aktris anu narima kado nya jeung barudak nya, nya batur sapagawean jeung panaséhat Bomb Ujang jeung babaturan nya ti sél St Ambrose Quêteuses Angré. Hiji jurus diabadikeun ku unggal parishioners hadir di sakuliah gambar kalawan béntang.

ku AK

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/apres-le-succes-de-ses-30ans-de-carriere-adrienne-koutouan-honoree-par-sa-paroisse-2