SpaceX geus kahontal hiji karya luar biasa di mimitian kadua tina Ukay beurat - BGR

Sanggeus sababaraha poé Nepi sarta sababaraha dimimitian palsu, SpaceX tungtungna dibuka rokét na Ukay beurat pikeun kadua kalina dina sajarah na. Peluncuran, anu lumangsung Kemis malem éta kontrak badag keur parusahaan jeung malah surpassed kasuksésan peluncuran mimiti Ukay beurat mimiti 2018.

Penerbangan mimiti Ukay beurat geus carita. Roket kolosal kalawan trio nya ku thrusters accelerating di langit éta hiji tetempoan impressive, sarta ieu satuluyna ditingkatkeun kamampuhna nalika dua thrusters samping dilakukeun landings simultaneous di Bumi. Ieu masih tetep keur perbaikan sarta SpaceX pasti meunang hadé.

Hijina masalah encountered salila hiber mimiti Ukay beurat éta kanyataan yén panguat utama na geus teu landed dina drone SpaceX diposisikan dina sagara. Anjeunna splashed, nu teu ideal pikeun parusahaan nu teu sagalana dina kakuatan na cageur sarta refurbish rokét na keur dipake hareup. Dinten, hal geus ningkat.

Henteu mung dua boosters gurat dilumangsungkeun pasangan sejen tina landings simultaneous on fasilitas SpaceX, tapi booster utama ieu pencét. Sajaba ti éta, drone pausahaan indit ka handap quietly.

Ieu tebih ti hiji hal pasti, tur jujur, hal seemed saeutik creepy dina munggaran. Sakali dua boosters gurat éta aman, kaméra hirup kasebut dibikeun ka kawat teleported ti drone tur ngan méméh rokét nu hits jaringan, kawat téh maot. Prosés Leungitna sinyal lumangsung dina waktu awon mungkin, tapi ngan detik sanggeus badarat roket éta, kakuatan nu ieu disimpen na rokét nu salawasna parading kalem ieu nempo kana landasan.

Ieu kahiji waktos nu SpaceX nyampurnakeun hiji trio sababaraha kali ngelingan hiji peluncuran tunggal, sarta mimiti waktu nu Ukay beurat dikirimkeun satelit mangrupa kana orbit ka customer Mayar. Ieu dinten gede pikeun SpaceX na pantas loba ucapan salamet.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR