Suarez ngaharepkeun pikeun mungkas halodo Cl bari barca confronts nu Man U

Barcelona, ​​Spanyol (AP) - Luis Suarez ngoleksi gol 23 net ieu mangsa, kaasup putting gol di dua kaulinan liga Spanyol panungtungan na anu diteundeun Barcelone dina jalan ka defending judul nasional na. ] Tapi striker Uruguayan bakal neangan gawang kahijina dina Liga Champions pikeun leuwih sataun lamun Barcelona baris nyobian mungkas Manchester United on Salasa di leg kadua quarterfinals.

Suarez ampir réngsé set nya ku gol. Minggu kamari di Old Trafford lamun sirah na ieu deflected ku Lukas Shaw saméméh manggihan tanda pikeun kaperluan bek Serikat salila win 1 0 di Barcelona.

Tujuan ahir Suarez di turnamén pangbadagna di Éropa nya éta klub 4 April 2018. Ieu trend handap pikeun urut Liverpool di kompetisi buana. 32 Suarez-lami, ngoleksi gol di 20 50 kaulinan karir di Liga Champions, tapi ukur dua gol kana gawang 25.

Tapi éta palatih Barcelona, ​​Ernesto Valverde, geus pernah questioned Suarez tur salamet kontribusi pikeun tim anjeunna henteu skor.

"Abdi Luis sarua salawasna, maén dina tingkat nu pangluhurna deui geus salawasna dijaga," ceuk Valverde bulan panungtungan sanggeus Suarez a pinalti sarta tujuan dina meunangna 5- 1 leuwih Lyon di knockout nu final.

"Kuring nyaho yén urang masih bakal ngobrol ngeunaan tujuan anjeunna teu ngoleksi, tapi waktos ieu, anjeunna masihan ( Philippe) Coutinho kasempetan ka skor. sarta earned a pinalti nu geus sanajan teu cashed. "

Suarez ngagabung Barcelona dina 2014 ti Liverpool, jeung reputasi di tatters pikeun biting bek Italia dina Piala Dunya. Manehna nyieun hiji dampak saharita ku nulungan klub ka nyapu liga, Copa del Rey sarta Liga Champions, nyetak tujuh gol di Éropa.

Manéhna malah hadé dina 2015-16, nyetak dalapan kali dina édisi ieu Liga Champions. 19659002] Tapi lajeng produksi pakait nyirorot di Éropa.

Kawas Suarez, Barcelona ogé.

Kusabab unggul kalima sarta Piala Éropa panungtungan, Barcelona gagal mun balik saluareun quarterfinals di unggal tilu musim kaliwat. .

Suarez tarung Anyar di jelas Liga Champions kalawan gol konstan taun La Liga jeung Copa del Rey kalayan tim sadetik idéal pilihan hareup jeung ngabentuk duo dahsyat kalawan Lionel Messi . ].

Anjeunna ngoleksi 30 duanana di La Liga jeung Copa usum kamari, nalika Barcelona meunang duanana.

Jeung tujuan 20 liga nu leuwih ti sagala pamuter sejenna dina kompetisi, iwal atra tina Messi, anu 33. Sabudeureun éta topi Suarez dina eleh 5-1 of Real Madrid, nalika Messi éta sadia alatan tatu, anu bek utama Barcelona dina Oktober geus greatly disiksa judulna.

The target Suarez panganyarna geus kabukti decisive méré Barcelona hiji kalungguhan nyaman nu ngidinan Anjeun konsentrasi dina Liga Champions sakumaha musim ngadeukeutan klimaks na.

Anjeunna ngoleksi panungtungan ti tajongan cocok mun salvage draw 4-4 di Villarreal aya dua minggu. Anjeunna lajeng dibuka nyetak dina sabtu minggu panungtungan nalika 2-0 meunang leuwih Atletico Madrid.

Suarez kungsi eureun hiji kaulinan Saptu, bari Messi jeung starters séjén anu istirahat di dasi-0 0 di Huesca.

Suarez ogé nyandak nyaho naon éta kawas nyitak ngalawan Serikat. Anjeunna tumaros tilu kali dina genep patandingan bari maén keur Liverpool.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/suarez-hopes-to-end-cl-scoring-drought-as-barca-faces-man-u-041419