Pidéo porno sareng Barudak Diьik Bumi Program Komputer - xnxx

Hiji komputer heubeul 43 taun hirup di Mealhada dicandak kana dijagaan sanggeus kapanggihna leuwih ti 25 000 payil media pornografi anak, kaasup gambar sareng video diilikan Na.

"Bukti The jadi jauh, ngidinan kami pikeun disimpulkeun yen kasangka nyaéta aktip aub dina importation jeung distribusi video sareng gambar porno nu barudak nu aub dina kabiasaan seksual eksplisit kalawan déwasa, paling sahijina jelas mimiti, "ngalaporkeun éta

Métode nu digunakeun ku komputer, hasilna tina pangaweruh kaala dina karirna kaasup pamakéan sistem alat operasi sahingga eta ulah nyieun biasa sajarah komputer anjeunna dipaké rutin - nu diwenangkeun manéhna nyumputkeun kabiasaan kriminal na, nyebutkeun PJ


Di sisi séjén, abdi dipaké babagi program P2P sarta dipaké .

Dina pilarian tina imahna, yudikatif geus nyita teu ukur hardware, tapi ogé 90 dosis cannabis merlukeun anu pamaké ngadaptar, sarta investigations anu dijalankeun pikeun manggihan mungkin accomplices.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.publico.pt/2019/04/15/sociedade/noticia/videos-pornograficos-criancas-posse-programador-informatico-1869328