Yvonne Nelson narima hiji Award of kaunggulan pikeun komitmen na!

The Ghanaian aktris Yvonne Nelson geus ngan geus dileler ku eksekutif Yayasan Global.
Éta aktris sarta modél anu oge pengusaha narima éta kaunggulan Kapamingpinan Award on Sabtu.

pangajén ieu nyorong makuta sarta taun gawé pikeun ngahontal tujuan sarta nyumbang kana ngembangkeun ékonomi nagara urang.

Gening Yvonne!

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.culturebene.com/50041-yvonne-nelson-a-recu-un-prix-dexcellence-pour-son-engagement.html