10 magic tur tungtungna wangsit | Lama Faché - video



Unggal trik sulap hébat diwangun ku tilu bagian. Bagian kahiji nyaéta presentasi teh. Nempokeun pesulap anu hal biasa, nu dina kanyataanana, teu saloba éta. Kalakuan kadua meta. The pesulap, jeung naon ieu biasana junun ngalakukeun hal rongkah. Tangtu, anjeun teu malah keprok, lantaran dipiceun hal teu cukup, manehna kudu nyieun datang deui. Éta pisan sababna naha sagala pangaruh gaib boga kalakuan pihak mana nu teu mungkin jadi mungkin. Sahingga anjeun bakal coba pikeun manggihan munara sahingga tanpa merealisasikan dinya, anjeun geus aya buruan pesulap nu. Lamun tangtu nu hiji pesulap leres pernah mangka trik-Na, teu hartosna yén batur oge wijaksana. Dinten ieu kami difokuskeun 10 magic tungtungna wangsit.
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Pikeun urusan hak cipta mangga ngirim surelek ka: [EMAIL PROTECTED]

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=lnS0En89JSU