Maroko: Mohammedia TECTRA Patugas pilarian Palanggan

Diajukeun posisi: muatan customer (M / F)urang recruit Jawab konsumén (M / F)

misi:

  • Ngalaporkeun ka Diréktur, anjeun jawab menata sarta ngamekarkeun portopolio customer umum mastikeun pencapaian tujuan bisnis ditugaskeun ka anjeun.

Salaku misalna, tanggung jawab utama Anjeun bakal ka:

  • Mastikeun nasihat customer.
  • Proposing kurban layanan kalayan ekspektasi customer,
  • Tahan database customer arus jeung ngadegkeun prospek,
Profil ditéang posisi THE: customer manajer (H / F)

  • palatihan Gelar 3 Dagang atanapi sakola sarimbag, Anjeun dimimitian atawa boga pangalaman munggaran dina widang komérsial.
  • Anjeun berorientasi customer. Anjeun boga rasa déngékeun jeung komunikasi singkup.
  • kaahlian interpersonal Anjeun.
Kriteria pengumuman keur posisi: customer manajer (H / F)
pagawean :
jasa karajinan
sektor bisnis :
Bank, asuransi, keuangan
jasa lianna
Jenis Kontrak :
interim
daerah :
Casablanca
Ville : Mohammedia
pangalaman Level :
Newbie <2 taun
pendidikan :
Bac + 3
basa diperlukeun :
Arab>indung
Français>tingkat alus
Jumlah posisi (s) : 2

sumber: https://www.emploi.ma/offre-emploi-maroc/charge-clientele-hf-4354719