Maroko: A ngumpulkeun REKRUT'ACADEMY PANALUNGTIKAN perwira - APPART'HÔTEL 4 *

Diajukeun posisi: ngumpulkeun agén - APPART'HÔTEL 4 *Urang recruit a agén ngumpulkeun - Appart'Hôtel 4 *

misi:

  • Manajemen reservations ku telepon jeung email
  • kontrak ngembangkeun
  • Ngirim usulan komérsial nurutkeun requests klien.
Profil ditéang Pikeun pagawean: ngumpulkeun agén - APPART'HÔTEL 4 *

  • latihan silaturahmi minimum wajib grad 2
  • sataun pangalaman 1 minimum sakumaha booking agén
  • Tingkat pisan hade Perancis kalawan elocution sampurna
  • hotél Inggris teknis
  • Pangaweruh tina hotél Sistim Hotix bakal jadi hiji asset

Kriteria pengumuman posisi THE: ngumpulkeun agén - APPART'HÔTEL 4 *
pagawean :
Pariwisata, hotél, réstoran
sektor bisnis :
Bulan, réstoran
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Casablanca
Ville : Casablanca
pangalaman Level :
Newbie <2 taun
pendidikan :
Bac + 2
basa diperlukeun :
anglais>tengah-tengah
Français>courant
Jumlah posisi (s) : 1

Info MORE, mangga buka ti sumber: https://www.emploi.ma/offre-emploi-maroc/agent-reservation-appart-hotel-4-4354807