Dina kalahiran, AS kawarganagaraan Meghan bakal maksakeun nya jeung orok nyanghareupan hiji dilema fiskal

Duchess tercinta kami tina Sussex téh rék ngalahirkeun orok munggaran nya. kolotna calon senang, Harry na Meghan, Nyiapkeun kalawan bakat gede tungtungna ngabagéakeun anak maranéhanana.

Hal ieu dipercaya yén dina telat April atanapi mimiti Méi nyaéta tanggal ekspektasi ngalahirkeun Meghan, sarta dunya tungtungna ngeureunkeun arguing ngeunaan naha éta gadis atanapi budak hiji, atawa malah hiji kakandungan palsu.

The kantun pajeg

Orok karajaan ieu henteu acan dilahirkeun, tapi geus aya badai. Max Foster, CNN, boga pamadegan yén Meghan Markle jeung Pangeran Harry téh nyanghareupan masalah badag ti meuli diapers atanapi decorating nu pabinihan di imah anyar maranéhna Frogmore Pondok.

Meghan sarta orok anu AS belegug na, ku kituna, anak bakal nyanghareupan hiji dilema fiskal ti Adipati na Duchess kudu mayar pajeg AS, "nu berpotensi buka rekening karajaan notoriously swasta jeung Pajeg internal Service (IRS). "

Amérika Sarikat boga sistem pajeg husus dumasar kawarganagaraan, implying yén Meghan Markle ieu undoubtedly ditumpukeun kusabab kawarganagaraan Na. Dina istilah basajan, anu inspectors IRS bisa nalungtik raket rejeki karajaan Harry na Meghan jeung panghasilan tina bayi maranéhanana.

Orok Sussex bakal kahiji Anglo-Amérika nu monarki Britania jeung kudu dual kawarganagaraan. Taya anggota kulawarga karajaan geus ngalaman komplikasi sapertos sateuacan.

Taya sésana

Bari fans royalti sabar await orok Sussex, Lady Colin Campbell parah dikritik Meghan geus belittled kulawargana sorangan di Amérika Serikat ogé keur "a jalma narcissistic".

Jelas, duit teu meuli kabagjaan. Hanjakal, teu sagalana gumantung kana kami.

Atoh, Meghan Markle nyaéta awéwé dipelak, sarta ngabogaan salakina Harry di sisi na pasti méré anjeunna kakuatan, kasabaran tur harepan pikeun kahareup hadé.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR