Aljazair. Ngageter Info: The Présidén Déwan Konstitusi Tayeb Belaiz resigns (resmi)

Aljazair: Présidén Déwan Konstitusi, Tayeb Belaiz, resmina dibere on Salasa 16 April pengunduran diri pikeun Kapala Nagara ai, Abdelkader Bensalah, ceuk hiji pernyataan dikaluarkeun ku Déwan Konstitusi.

Artikel Sumber: https://www.observalgerie.com/actualite-algerie/la-une/algerie-alerte-info-president-conseil-constitutionnel-tayeb-belaiz-demissionne/