Aljazair: naon kahareup pikeun Usma, klub Ali Haddad? - JeuneAfrique.com

Ali Haddad, Présidén CFE (Pamingpin Usaha Forum) jeung USM Algiers. © Romain Laurendeau pikeun JA

Ali Haddad, urut boss ti bos, tapi ogé Presiden tina athletic Uni Maén Bal Club di Madinah of Algiers (Usma), ditahan Sabtu 30 Maret di wates Aljazair-Tunisia. incarceration na raises loba patarosan ngeunaan masa depan nu stabil kuat modal.

Dina istilah olahraga, kaayaan di Usma tetep enviable. Jeung lima kaulinan sésana, anu Beureum sarta Hideung ngeusian tempat munggaran di kajawaraan, sarta lima titik dihareupeun JS Kabylie (JSK). The Algiers sirah kana judul kadalapan dina sajarah maranéhanana, jaman katilu Ali Haddad (54 taun), kapala klub saprak 2010.


>>> maca - Moncef Othmani, Presiden interim tina FCE: "Jeung anggota 4 000, urang pernah bisa disebutkeun yen forum mangrupa 100% bersih "


ngan saprak ti pangusaha, deukeut ka clan Abdelaziz Bouteflika, ditahan di pos wates Ummu Tboul dina wengi ti Sabtu nepi ka Minggu Maret 31Dunya maén bal Aljazair keajaiban ngeunaan masa depan Usma. Haddad masih ditahan di panjara El Harrach, sarta klub nu dikokolakeun poean ku Dirjen abdelhakim serrar yén Jeune Afrique geus sababaraha kali diusahakeun nelepon, teu respon ti anjeunna.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique