Amazon nawarkeun hiji aksi 4K kaméra Premier diobral pikeun $ 50 - BGR

Sateuacan Anjeun méakkeun ratusan dollar dina kaméra Peta GoPro anyar, aya pilihan sejen nu pasti kudu pariksa kaluar. Mun anjeun rencana pikeun ngalakukeun nanaon teuing gélo, anjeun bisa meunangkeun kaméra kalawan kualitas gambar hebat na fungsionalitas luar biasa pikeun fraksi harga. Kaméra Peta Naga Toel 4K mangrupakeun conto sampurna. kaméra Peta kelas munggaran ieu mangrupa 4K resolusi na hadir kalawan sauntuyan asesoris hébat, kaasup a bisi waterproof nu ngidinan Anjeun pikeun teuleum ka bojong nepi ka 30 méter. Ngan $ 49,99 dina Amazon, anjeun kukituna janten gélo kantun eta. Aya ogé pérsi ningkat kalawan stabilisasi gambar éléktronik costing ngan $ 10 langkung.

Di dieu nyaeta sababaraha émbaran tambahan dina kaca produk:

  • Kaméra Peta 4K kalawan 4X ngagedekeun: Profesional 4K / 30FPS, 2,7K / 30 FPS video 1080P / 60FPS na resolusi poto 16MP ngidinan Anjeun pikeun néwak hiji waktos seru pikeun anjeun. kaméra Peta ieu ogé ngabogaan rentang zum of 1,0X mun 4,0X.
  • Pigeulang controller nirkabel: tempat nu kadali jauh kana pigeulang Anjeun sawaktos Anjeun masang kamera olahraga dina helm anjeun, sahingga merenah pikeun ngarekam moments di tempat inaccessible. rentang nirkabel tina up 10 m (33 ft), nu kadali jauh teu waterproof.
  • Kaméra Peta kalawan WiFi 2 layar ": simpen na bagikeun moments anjeun tina kaméra olahraga Peta dina telepon / tablet App XDV, lingkup sinyal WiFi jeung 30 méter. A 2 layar "ngidinan Anjeun pikeun nempo video dina peta.
  • Jero cai kaméra 100 Bagian kalayan asesoris FREE: Tempat kaméra anjeun bisi waterproof sarta ngagantelkeun eta aman, anjeun tiasa teuleum ka jero kirang ti 30 méter. kaméra jero cai ieu téh idéal pikeun olahraga cai kayaning ngojay, surfing, diving, jsb kaméra jero cai ieu ogé hadir kalawan 2 1050 mah accu rechargeable, carjer jeung asesoris sadia pikeun paling kaméra Peta, GoPro sarua.
  • Serbaguna ci tapi: Peta ieu Kamera nawarkeun sababaraha aparat fungsi kaasup mode nyetir, anu rotasi gambar, waktu, rekaman loop, gerak slow, poto, paparan jeung kasaimbangan bodas.

ngiringan @BGRDeals on Twitter mun turutan nawaran panganyarna na pangalusna kami geus kapanggih dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan sponsor kami nawaran komérsial sarta publikasi disponsoran, mangga ngirim surelek ka sponsorisé@bgr.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan BGR jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan publikasi urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR