Apple mantuan nyieun Notre Dame mangrupakeun conto sampurna kumaha eta geus robah kaayaan Tim Cook - BGR

CEO Apple, Tim Cook, tweeted mimiti Salasa isuk nu parusahaan nu bakal méré duit pikeun mantuan pihak otoritas Perancis keur nyieun katedral Dame di Notre, ruksak parah dina seuneu nu peupeus kaluar Senén na ancur panah iconic na. ] Sajumlah pajabat ti sakumna dunya gancang regretted karuksakan disababkeun sareng nu mayar upeti ka tugu jeung objek wisata utama di Paris. Tur kalawan janji Cook leuwih 600 juta ieu pledged di 24 jam ku pausahaan kawas L'Oreal na ku selebriti jegud, nu hayang mantuan nyieun katedral teh.

tweet nu CEO Apple teu jelas. kumaha parusahaan bakal nyadiakeun dana, tapi ceuk henteu kirang hal gedé - fenomena urang tingali di Apple saprak Cook ieu ditinggalkeun leungeun sanggeus pupusna Steve Jobs.

Jero tur luar, Apple geus ngancik kana salah sahiji anu pang amal pausahaan Amérika perusahaan, anu pagawé anu wanti mun nyumbang sarta nyumbang kana sabab pantes cara nu tadi teu acan dijieun salila taun awal Apple. Dina véna sarua, Cook nerangkeun manéhna hayang Apple bisa katarima salaku kakuatan pikeun alus, sarta teu salaku pangecér of éléktronika méwah.

Ieu salah sahiji wewengkon Kultus of Mac . Leander Kahney, redaktur sarta penerbit, explores dina biografi nya ku Cook, kahiji nanaon na, éta sahiji pamimpin rasiah kawentar Apple, sarta highlights kumaha Cook aya prihatin kalayan hal saperti etika, karusiahan jeung persepsi nu parusahaan di dunya. Contona, bari diajar di Fuqua Sakola Usaha di Adipati Universitas, kitab Kahney Tim Cook: The genius anu diliwatan Apple ka tingkat salajengna nyebutkeun Cook ogé geus mutuskeun nyandak hiji étika tangtu salaku bagian tina studi na. dianggap mahiwal jeung sugan malah dipikabutuh pikeun hiji insinyur.

"Cook hayang ngalegaan horizons sarta ngamekarkeun visi leuwih global rékayasa jeung bisnis," buku. "Komo di awal karirna anjeunna museurkeun gagasan anu pausahaan bisa jadi kakuatan keur alus di dunya".

Ieu henteu hartosna yén pausahaan sampurna sarta boga lain myriad wewengkon mana eta tiasa ngaronjatkeun. . Tapi mantuan pikeun contextualize loba kaputusan Apple poé ieu. Kaasup naha a buta teknologi di smash di pencét kawas kieu ngalakukeunana hal kawas mantuan nyieun Notre Dame salaku ngabalukarkeun patut pursuing.

sumber gambar: Isopix / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR