CAF: hiji pigura conto mecat sanggeus tuduh presiden pelecehan seksual

Sekretaris umum tina sakongkolan of Football Afrika (CAF) Ngirut Fahmy, biaya hak cipta of pelecehan seksual jeung korupsi ka Presiden tina conto Ahmad Ahmad.

The "Komite Eksekutif CAF mutuskeun pikeun nyabut éta 11 April ngirut Fahmy, "ngawartoskeun anjeunna tehAFPNathalie Rabe, Kepala Komunikasi sahiji cara ngagawe, nyebutkeun disebutkeun "nyaho nanaon tentang biaya" dina sual.

Ngirut Fahmy, hiji 36 taun Mesir, dikirim surat ka FIFA bulan panungtungan. Ieu lengkep aya biaya korupsi na - pembayaran ti suap ka sababaraha inohong, dana pamakéan pribadi tina CAF - jeung pelecehan seksual ngalawan sababaraha karyawan ti sakongkolan ngeunaan Presiden Malagasy sahiji conto nu.
Urut diplomat Maroko Mouad Hajji diangkat di tempat Mr. Fahmy, nyebutkeun Rabe.

Kasus hadir kalawan dua bulan ti Piala Afrika saterusna Bangsa hosted mesir ti 21 June

sumber: https://fr.africanews.com/2019/04/16/caf-un-cadre-de-linstance-licencie-apres-avoir-accuse-le-president-de/