Ieu bakal geus kungsi ngembarkeun di biantara nya Macron

Seuneu tina Notre-Dame de Paris geus kadorong agenda of Emmanuel Macron anu normal bakal nyarita ka Perancis Senén 15 April nampilkeun usulan maranéhna pikeun mungkas krisis "jaket konéng". Tungtungna, kapala kaayaan geus ditunda alamat na. Ieu masih can écés nalika Emmanuel Macron bakal nyieun Iklan na tapi loba media, kaasup Agence Perancis Presse nembongkeun ka outline tina ucapan rencanana mimitina ku présidén.

Kusabab tina seuneu di Notre-Dame de Paris, agan Macron kapaksa ngarobah rencana komunikasi Na. Aya anjeunna trapped ku ucapan na dirékam saméméh bencana.

Dina versi non-siaran ieu présidén Perancis dijieun sababaraha Iklan kuat: pajeg handap pikeun kelas tengah ngaliwatan ilangna loopholes pajeg, ulang indexing tina mancén handapeun euro 2 000 on inflasi, fasilitas dibagikeun prakarsa referendum , perjangjian warga 300 digambar kalawan tugas " dianggo dina transisi ékologis jeung nyandak reformasi beton "Jeung jalan ngaleupaskeun tina Ena, Nasional Sakola Administrasi.

Salasa 16 April euweuh konfirmasi tina Elysee, dimana rombongan Presiden urang visibly embarrassed ku ieu outflows uncontrolled, gancang distanced diri ti leaks ieu. Taya konfirmasi. " Duanana Emmanuel Macron teu ngumumkeun nanaon, sagalana sejenna teu valid "Nyebutkeun hiji panasehat.

Présidén Perancis hayang keur kiwari tetep difokuskeun dina peta ngeunaan seuneu di Notre Dame, hiji topik nyampur "jaket konéng". Kabinet Rebo 17 April bakal dedicated ka rekonstruksi katedral teh. Emmanuel Macron bakal nyarita "dina waktu alatan" perdebatan hébat saukur nyebutkeun kapersidenan nu.

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/france/20190416-france-politique-macron-annonces