Mingguan Charlie mayar kalawan MACRON SA AN ON nona kami

The satirical mingguan Charlie Hebdo mutuskeun pikeun ngahargaan jalan ka Notre-Dame de Paris, pencét ku seuneu dahsyat Senén 15 April, Présidén tackle Emmanuel Macron.

Ditandatanganan Riss, teken dijieun dina latar beureum sarta mangrupakeun présidén, mesem, bari rambut nya ngabentuk dua munara tina katedral teh aya di seuneu.

nutup
volume_off

"Kuring dimimitian ku FRAMING"

"Kuring mimitian ku struktur," nyebutkeun Emmanuel MacronDina rujukan kana struktur kai wangunan ancur ku seuneu, sarta bari Iklan di respon kana krisis dina kutang konéng dina kamajuan, geus ditunda alatan kajadian.

Muncul biasana dina Wednesdays, anu mingguan tungtungna exceptionally sadia ti Salasa, dina lima puluh sahiji kios ibukota.

sumber: https://www.cnews.fr/france/2019-04-16/charlie-hebdo-se-paye-macron-avec-sa-une-sur-notre-dame-831233