Kawas Lodaya Woods, maranéhna terang a nonoman kadua

Kawas nu "Lodaya", didieu sababaraha kaulinan video anu junun balik deui ka hareup panggung sanggeus hiji (pisan) slump panjang.

Golf - video kaulinan - Bursa sanggeus kaulinan video Lodaya Woods PGA Tour 14 (EA Olahraga - 2013)
Gambar tina kaulinan video Lodaya Woods PGA Tour 14 (EA Olahraga - 2013)

kalima meunangna Masters Augusta dina karirna, Lodaya Woods geus nyieun salah sahiji comeback paling signifikan dina sajarah olahraga. Sarta alatan sukses tukang di Mayor deui ka 2008 ! Kawas anjeunna, sababaraha lisensi penting tina kaulinan terang deui di foreground bari kamulyaan maranéhanana seemed milik kaliwat. Dimimitian ku Pro Évolusi JABAR, simulasi bal Konami urang geus kungsi lalampahan panjang ngaliwatan gurun kalawan datangna PlayStation 3 (ieu oge 2008). episode taunan confirms deui pamutahiran ieu dimimitian di 2015. Mun PES euweuh mendominasi disiplin diangkat jadi anjeunna bisa ngalakukeun jam na finest, éta deui jadi pamangku kapentingan raga utama dina konsol.

Fana Kombat na Street PACARAN lila jauh ti ring

Pisan fashionable dina 1990 taun mimiti, serial dua tarung bakal laun geus stalled, sabagean kusabab datangna 3D nu. A shift nu geus katempo judul Capcom pindah tina hiburan mainstream dina purists rekreasi, kituna kaleungitan bagian badag pamaén-Na. Jalan Pejuang salajengna bakal nyieun putus dasawarsa (atawa reissues na enclosures birthdays sejenna), saméméh balik di gaya di jalan PACARAN IV (2009). kiwari SFV mangrupakeun salah sahiji jewels of eSports.

Sedengkeun pikeun fana Kombat, éta malah leuwih radikal ti séri gory kungsi ditumpes ngiles tina radar jeung pikiran gamers saméméh Warner naros baris dimimitian hiji hemat reboot (2009). The installment Sawala tina waralaba katurunan diperkirakeun dina sababaraha poé sarta bisa ogé nyugemakeun fans genre anu.

Doom, mulang ngaliwatan panto hareup

Lila méméh Call of Kawajiban jeung medan perang lain éta Doom dianggap standar emas dina FPS. A genre anjeunna aktip mantuan popularize titik nu urang salawasna ngobrol dinten Doom-kawas ngabahas heula-jalma kaulinan shooting. Overwhelmed ku thunders perang EA sarta Activision (diantarana), Doom geus Millenium hipu, wiping dirina salila sababaraha taun saméméh balik ngaliwatan panto hareup, deui via reboot dina Méi 2016. Episode salajengna, abadi Doom, diperkirakeun méméh ahir 2019 sataun.

Nyicingan Jahat, saperti dina poé heubeul

Mecenghul di PlayStation di 1996, anu Capcom survival horor geus Samentara éta Isro salawasna. Ieu kumaha ogé laun jauh ti panggih na, ngaganti kali stres sarta manajemén sumberdaya dugi ku urutan of gunfights ampir frantic. Kaulinan katujuh dina saga (dileupaskeun 2017) jeung remaster nu nyicingan Jahat 2 (Ngajukeun saprak awal taun), dileler catetan nu lempeng ku immersing pamaén dina percobaan kalawan heubeul, kahariwang nyokot precedence leuwih aksi ...

Sia deui Lodaya Woods, bakal tetep jadi salah sahiji olahraga paling boga pangaruh dina konsol. The franchise PGA Tour di sasaruaan na memang bakal diliwatan leuwih 25 juta éksemplar antara 1998 na 2013. Hiji ikon kaulinan leres.

Islem Sharouda