Facebook Snapchat nyalin deui ku cara anyar pikeun ngotektak newsfeed nu - BGR

The format "Unak" anyar Facebook kawas Snapchat bisa jadi rék lengkep transformasi News Feed Anjeun upami scoop panungtungan sahiji panalungtik aplikasi Jane Wong Manchun materializes. dites saméméh keur dirilis ka publik, dibagikeun warta ieu dina Twitter isuk ieu . Di tweet handap, anjeun tiasa ningali tulisan Facebook normal nu bisa discan ti katuhu ka kenca, sabalikna aliran ngagugulung nangtung normal.

test ieu asalna sanggeus CEO Facebook, Mark Zuckerberg, geus uluk salam ngumumkeun yén mangsa nu bakal datang baris nempo Facebook Mindahkeun umum terus kana fasilitas news feed ngagulung. Ngaganti eta bakal difokuskeun olahtalatah swasta jeung "Unak" format diideuan ku Snapchat di forefront nu

Tangtu, Facebook sempet henteu acan commented on status tina pangalaman éta. Hal penting pikeun catetan di dieu nyaeta yen aliran normal tina seratan anu diselapkeun kana carousel draggable sarua salaku "Unak" ngabahyakeun nu geus laun kana nyebarkeun dina aplikasi Facebook utama ti Instagram, dimana maranéhna mantuan massively. ngamekarkeun pamakéan global babagi poto aplikasi tur, beuki importantly, ngalambatkeun tumuwuhna Snapchat.

Éta ogé penting pikeun dicatet yén, sahenteuna nurutkeun kana prototipe tina panganteur pamaké nu Wong patepung, Anjeun tiasa kénéh "Jeung comment na ngalakonan hal séjénna dina ieu publikasi Facebook Anjeun tiasa normal sanajan kalawan publikasi nu aya nu carousel anyar.

Urut kapala Facebook, Chris Cox geus geus diprediksi anu sajarah resmi ngaleuwihan babagi tina publikasi dina stream data taun ieu. ramalan ieu tiasa bit agrésif, tapi stressed nu shift paradigma sejen keur dijalankeun ka Facebook, hiji parusahaan nu geus nyieun hiji robah saperti teu mirip jeung mobile dina waktu IPO na nu geus lengkep robah pakaya na .

sudut pandang kitu, résiko tina pindah ka model anyar dumasar kana carita anu loba. Contona, advertisements - sarta cara Facebook di kauntungan - kudu jadi rethought di dunya anu mana eusi utamana swasta atawa ephemeral.

sumber gambar: Marcio Jose Sanchez / AP / Rex / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR