Poé Talagasari Nasional: ganjaran Time

Sababaraha minggu perayaan édisi 47e sahiji National Talagasari pihak, Déwan Nasional on pesenan Nasional babarengan saprak Senén April 15 2019 kedah approve nu medali éraan.

Peter Mafany Musongue (c) Hak PAKUSARAKAN

Aranjeunna dina total dina tabel, aplikasi 10 000. Ngan 3350 kudu dipikagaduh sarta tampa petunjuk medali.

chaired ku Peter Mafany Musonge, Grand rektor pemesanan Nasional, nasihat ieu ngan 72 jam pikeun ngahontal vonis hiji.

Dina rusiah, manehna baris nawiskeun daftar ka Presiden Republik, nu ngan hiji bisa nempatkeun segel final.

Leuwih ti nu geus kaliwat, moal fokus taun ieu dina compatriots dina aksi di wewengkon mana aya instability. Hiji sikep anu ngahormatan jelema nu kurban pikeun ngajalankeun bangsa.



Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1107370-fete-de-l-unite-nationale-le-temps-des-recompenses