Final TOP kang Oki: naon waktu jeung naon channel?

Saatos welas minggu kompetisi, dua finalis bakal bersaing dina acara ilahar pikeun judul Top Chef 2019. A finale grand nuturkeun 8 Méi ti 21h on M6.

Salian keur crowned dina édisi ieu nyirian 2019 10eUlang tina Top Chef, meunangna bakal leumpang jauh kalayan jumlah € 100.000. Tapi mun ngalakukeun ieu, dua chefs ditinggalkeun di kompetisi kudu mutuskeun dina test formidable: ngadamel menu gourmet pikeun sukarelawan 100 luar biasa ti Palang Merah, sarta écés pikeun opat anggota huluna juri.

nutup
volume_off

Ieu di Evian, di tepi Lake Jenéwa, dina kitchens sahiji hotel bintang lima bergengsi "tempat Istana Raja" (nu celebrates taun 110) yen duanana calon bakal boga hak husus sangkan masakan maranéhanana.

Hiji tés tina ketahanan sabab bakal di karya mangsa 10 jam, dirojong ku komandan brigade maranéhanana, tapi ogé komitmen saeutik husus - 8 urut calon ti musim saméméhna - sumping ka nambutkeun leungeun pikeun mantuan aranjeunna meunang meunangna. pangabisa maranéhanana pikeun nanganan tekanan sarta janten éféktif bakal tombol di test pamungkas ieu.

sumber: https://www.cnews.fr/divertissement/2019-04-16/finale-de-top-chef-quelle-heure-et-sur-quelle-chaine-831257