Georges Mandjeck Hugo Broos: "Anjeun geus lasut hiji kasempetan pikeun Cicing up"

The Kamerun internasional Georges Mandjeck geus dihanca urut palatih na anu relegated tingkat game Choupo Moting ka klub division kadua.

The tackle ti Hugo Broos ngalawan Choupo Moting teu Isro unnoticed. Lamun teu acan diréaksikeun jeung komentar panganyarna ngeunaan palatih urut-Na dina Pambébasan, Georges Mandjeck, manéhna pél pait keur ngelek. "Bapak Hugo broos, kalawan sagala hormat kuring boga keur anjeun, anjeun teu boga hak nyekel qur'an ngalawan Choupo Moting. Anjeun lasut kasempetan alus pikeun Cicing up, "tweeted nu bek Kamerun 10 April.

Hugo Broos sempet nembe dijieun observasi scathing dina tempat Choupo Moting ka Paris Saint-Germain (PSG). "Tingkat PSG urang teuing tinggi pikeun anjeunna, anjeunna boga sanes qualities maén dina tim ieu. Éta pamaén alus pikeun mekar dina klub langkung modest, teu kalawan pamaén kayaning Neymar, Di Maria atanapi Mbappé "anjeunna nyatakeun sanggeus hiji ngintip nu earned teuing ridicule jeung kritik Choupo Moting.

The kaptén ti Indomitable Singa inadvertently dieureunkeun hiji gol ti teammate Nkunku ngalawan Strasbourg. Peta nu earned anjeunna loba ridicule sarta kritik.

Kaluaran Hugo Broos dibere ka rasa kanyeri kontemporer antara anjeunna jeung striker PSG, bobogohan deui nalika Belgian éta di infancy salaku qu'encadreur hiji tim nasional, Indomitable Singa. Aya dipecat dina bulan Désémber 2017 alesan patali kompetensi na.

Choupo Moting boycotted summonses Hugo Broos sanggeus eta geus relegated kana bangku di ni'mat pamaén séjén. Sababaraha léngkah tina Hugo Broos kalawan pamuter nu jelas acan geus cukup pikeun ngubur kampak nu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/16/georges-mandjeck-a-hugo-broos-vous-avez-rate-une-occasion-de-vous-taire/