Google migunakeun 'Avengers: Endgame' pikeun masihan Cool piksel 3 sarta ngumumkeun peluncuran caket tina piksel 3a

Google ngan ngarilis iklan 3 cemerlang piksel anu kedah nu katingali, sabab exploits popularitas pisan pilem Avengers: Teu aya watesna Perang Taun ka tukang dina hiji waktu lamun aya omongan suite nu, Avengers: Endgame nyaeta di tingkat na pangluhurna. Google ogé geus benefited ti partnership Disney / Marvel mawa terang datangna caket ti hardware piksel anyar, tanpa ngalaan pikiran rinci sagala ngeunaan eta. Tapi urang terang hiji hal Google tiasa nembongkeun keur ayeuna, séri piksel 3a.

The hareup 3 iklan piksel, menit, migunakeun planes béda Perang watesna ditempo ti sudut pandang nu. manusa normal nu bisa hadir dina serangan di Bumi. Fans tina Avengers geuwat ngakuan pamandangan di tukang na bakal catetan nu posisi palinter piksel 3. Sapanjang rute nu.

pengumuman Ieu karya unggulan promosi fitur utama piksel 3, kaasup kaméra jeung Google Asisten, sarta teases film upcoming Endgame .

Google ogé ngumumkeun ditambah sababaraha karakter MCU mun kempelan-Na. tina Playmoji kaasup Perang Mesin, Thor, Hideung randa, Rocket sarta Kaptén Marvel, anu bakal gabung Beusi Man, Kaptén Amerika, Hulk, Nebula jeung Okoye di Playground.

Nyalira, Google geus ditempatkeun hiji teaser on Google Play toko nu nyebutkeun, "Pitulung nyaeta on jalan. The 7 Méi hal badag kajadian di piksel semesta. "

sumber gambar: Google

Deui, piksel 3a na 3a XL meureun hijina "badag" hal anu bisa lumangsung di "jagat" tina piksel dina hadir kusabab piksel kasebut 4 dina genep bulan. Sajauh, dua telepon 3a miboga sababaraha leaks, kaasup a harga hiber panganyarna pikeun Kanada.

Sababaraha leaks saméméhna dianggap yén telepon piksel 3a bakal dibuka dina Google I / O 2019, 7 nu dimimiti waktu Méi Jeung konferensi pers biasa tina Google. The teaser Google nunjukkeun yén hardware piksel anyar bakal dibuka dina acara.

Ngelehkeun Thanos, bakal butuh leuwih ti telepon piksel 3a. Tungtung buruan Marvel diawalan dina April 26

sumber gambar: Google

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://bgr.com/2019/04/16/pixel-3a-release-date-teased-with-clever-avengers-endgame-tv-ad/