panalungtikan grafik System (on) a Manajer Sumber Daya Manusa.

Diajukeun posisi: manajer SDM (M / F)Grafik System, bisnis percetakan dipikawanoh di éta tempat panalungtikan dina konteks évolusi sarta transformasi (s) Sumberdaya Manajer manusa.

misi:

  • Napel (e) ka CFO anjeun bakal jawab kana deployment tina rencana restructuring sarta anjeun bakal ngahirupkeun kawijakan sosial parusahaan.

Partisipasi dina harti na palaksanaan strategi HR:

  • Partisipasi dina harti, palaksanaan na ngembangkeun hiji strategi HR dumasar kana tujuan strategis sahiji parusahaan jeung guna ngarojong tim di ngembangkeun maranéhanana dina pausahaan
  • Manajemén jeung palaksanaan proyék HR kaasup palaksanaan rencana restructuring
  • Tulisan na siaran HR prosedur sasuai jeung sarat statutory na légal (kode kuli, aturan kaamanan sarta kasehatan jam gawé ...)
  • Nonton dina kamajuan pangaturan sarta ngarojong kana Direktorat dina lampah perlu

Operasi Manajemén HR:

  • Supervising persiapan dokumén jeung ngawaskeun administrasi di staf sakumaha kontrak, sidik, ninggalkeun, latihan, kaséhatan, mobilitas, jsb
  • Hubungan jeung mitra éksternal: NCSP, AGC, ubar Mikrobiologi, jsb
  • Rojongan pikeun layanan jawab na manajemen di kaputusan HR maranéhanana anu patali jeung rekrutmen, PHK, review kinerja, promosi, konflik, jsb
  • pangimeutan litigation
Profil ditéang Pikeun pagawean: SDM manajer (H / F)

  • Pascasarjana (e) Sumber Daya Manusa, anjeun menerkeun hiji pangalaman ngeunaan 8 taun, sahenteuna 5 taun dina manajemen proyek berorientasi posisi sarupa.
  • Kalayan (e) latar kuat di hukum kuli, anjeun ngawasaan sadaya prosés HR na geus dipigawé proyék optimasi organisasi.
  • kaahlian managerial Anjeun ngidinan Anjeun pikeun ngahiji jeung ngakibatkeun sarta ngamekarkeun tim a.
  • Kaahlian komputer (MS Kantor) perlu mastikeun ngawaskeun sinambung aktivitas jeung ngawenangkeun ngalaporkeun ti Direktorat.
Kriteria pengumuman posisi THE: SDM manajer (H / F)
pagawean :
latihan HR
sektor bisnis :
Publishing, percetakan
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Douala
Ville : Douala
pangalaman Level :
Pangalaman antara 5 taun 10 taun
pendidikan :
Bac + 4
basa diperlukeun :
anglais>tingkat alus
Français>indung
Jumlah posisi (s) : 1

sumber: https://www.emploi.cm/offre-emploi-cameroun/responsable-ressources-humaines-hf-458158