Seuneu kami nona Paris: désainer OF ngahargaan AT tugu

Saatos gambar dahsyat tina seuneu ravaging nu Notre-Dame de Paris, sababaraha désainer geus dibayar upeti ka Monas dina jaringan sosial.

seuneu, Heboh, ninggalkeun loteng of katedral kamari lila saméméh 19h, ceuk patugas pemadam kebakaran, anu dituduhkeun yén anjeunna sigana jadi kaluar tina Parancah dina hateup gedong, diwangun antara twelfth na abad fourteenth.

The booming tur loba hateup tina gereja gede rubuh dina mangsa tunggang gunung. seuneu ieu tungtungna mastered nalika peuting, tapi karuksakan anu kolosal tur pikiran niatna kapangaruhan ku ieu gambar dahsyat.

Quasimodo, gargoyles na Marianne boga haté pegat dina gambar seniman ieu ti sakuliah dunya, tina gambar munggaran spontaneously nyandak bulu maranéhna pikeun nranskripsikeun nyeri jeung emosi maranéhanana nyanghareupan tragedi ieu.

sumber: https://www.cnews.fr/culture/2019-04-16/incendie-notre-dame-de-paris-des-dessinateurs-rendent-hommage-au-monument-831128