Seuneu tina Notre Dame de Paris - video



Difokuskeun naon bisa disimpen sarta khasanah leungit salamina sanggeus seuneu nu ancur Notre-Dame de Paris kamari.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=330afq0BuOA