Notre Dame de Paris: hiji panalungtikan nyaéta dina seuneu

Kapala Nagara spoke magrib, bari seuneu anu ditinggalkeun lila saméméh 19 jam di loteng, masih ravaging katedral teh. Dua munara tina katedral teh nu disimpen, tapi dua per tilu hateupna téh torn. Ti walah mun Berlin, sadaya emosi nu geus gede. The Paris jaksa dibuka hiji panalungtikan awal pikeun "karuksakan involuntary ku seuneu"

pagawe situs konstruksi anu "kadéngé ku penyidik" announces penuntut Paris.

seuneu nembongan jadi kaluar di Parancah dina hateup gedong kaayaan pangwangunan keur sababaraha bulan.