Kaleuwihan beurat: leungit gajih beuteung dina jangka waktu nu moal; rumus anyar Simon Calvallo

Kaleuwihan beurat: A insinyur Grenoble geus kapanggih rumus pikeun leungit hiji gajih saeutik unggal poé

Ieu teh buzz sanggeus presenting cara anyar radikal keur destocking gajih, ngaleungitkeun cellulite sarta meunangkeun deui a burih datar. Dijieun ku insinyur ti Grenoble 41 taun metoda 100% alam nu defies sagala aturan anu disebat mun tanggal. Memang teu merlukeun bade tanpa dahareun imposes euweuh aktivitas fisik sarta aplikasi na nyokot ukur 10 20 dina menit sapoé.
Simon Cavallo, pencipta metoda endah ieu teu di usaha kahijina, saprak éta geus panulis a bestseller dijual leuwih salinan 100 000. Manéhna nyebutkeun:

"Kuring tumuwuh nepi sareng mom anu digawé di tengah thinning nu. Kuring geus salawasna ngadéngé ieu "rézim" kawentar. Naon kaget kuring téh yén jalma anu spoke mun seemed diet pikeun hirup. Utamana lantaran tina dahsyat "efek yoyo". "
Nu leuwih anyar, ulikan diterbitkeun ku ANSES (Badan Nasional pikeun Saniter Kaamanan di Perancis) dina 2010 geus miburukan rarasaan ieu. Geus mang ditémbongkeun yén 95% tina rencana tungtungna gagalna1.
Bosen ieu kaayaan, jadi Simon geus tungtungna dibuka laboratorium sorangan sarta metoda sorangan. Tapi dimana batur anu eusi ka ngadaur mulangkeunana deukeut heubeul (teu epektip), anjeunna ninggalkeun kaca kosong:
"Aya teknik anyar ieu anu urang spoke saeutik. Di Perancis, taya sahijieun dipercaya. Aranjeunna ngajak kuring pikeun joker a. Bari Amérika Serikat éta geus lumrah.
Anjeun kudu nyaho yén aya kiwari leuwih ti 540 studi béda dina efek tina téknik ieu dina kaleuwihan beurat atawa obesitas2. Jeung sajaba ti, nalika hasil munggaran urang anjog, dulur robah Ngepaskeun nya ... "
Saprak harita, leuwih 28 000 91 urang sumanget ti nagara dites metoda inovatif ieu, kadang kalawan hasil* saluareun naon bae anu seemed mungkin.
Hiji rusiah tungtungna wangsit
Rusiah efektivitas metoda ieu henteu ngan dumasar kana pendekatan anyar pikeun dieting.
Tombol nyata pendekatan ieu teh aktivasina sahiji organ sababaraha hal, hiji organ panjang teuing neglected ku sadayana deukeut lianna.
Kantun "switch dina" organ nu radikal multiplies hasil pasien ieu*Sarta sustainably. Salaku lamun dipencet tombol nu.
A misi nyata
Sanajan kasusah di sia tempat di widang rame tina leungitna beurat, Simon nyebutkeun anjeunna bakal eureun di nanaon:
"Kalayan tim kuring, urang geus nangtukeun Sunan Gunung Djati misi pikeun ngabasmi masalah kaleuwihan beurat. Bakal butuh urang waktu, tapi nu patok anu badag!
Éta pisan sababna naha urang geus invested leuwih ti 3 juta euro pikeun nyebarkeun téhnologi ieu jumlah greatest.
Dinten saatos dinten, beuki loba jalma anu ngarobah kana pendekatan urang. Naha dina professional publik atawa kaséhatan (dokter, physiotherapists, osteopathes), anu dipikaresep ngagunakeun téhnik ieu. pendekatan ieu jelas mangrupa revolusi anu tungtungna bisa ngijinan jutaan jalma meunang leupas tina masalah beurat maranéhanana. "
Simon dipasang hiji video anyar, nu geus geus sabudeureun Internet sarta geus ditempo leuwih ti waktu 308 240 3 dina bulan: