Kiro'o Kaulinan, mimiti-up tina video kaulinan Cameroonian, geus diangkat leuwih $ 100 juta FCFA ti investor internasional


(Investasi dina Kamerun) - The Cameroonian Madiba Olivier ngalaksanakeun feats anyar kalawan Kiro'o Kaulinan, studio video game munggaran di Francophone Afrika. Sanggeus bubuka, nu 4 April, ibukota parusahaan Cameroonian ngora ieu, investor internasional geus asup nepi ka 174 000 USD. Boh 101,01 juta FCFA diangkat 16 ieu April.

34163 di IC Kiroo Kaulinan dimimitian nepi video kaulinan Cameroonian murid leuwih 100 juta FCFA produk Anjeun maké investor internasional

«Dina 12 poé, urang dirékam 174 000 lalanggan USD ti investor swasta. Sababaraha malah geus materialize karsa maranéhna. "Nyebutkeun Olivier Madiba, pangadeg sarta CEO Kiro'o. Jeung ko-pangadeg Jean-Yves Bassangna, nambihan: "Saluareun duit, Kiro'o bakal nahan investor ukur patuh kana visi urang. Urang nyadiakeun ogé mangrupa karajinan alatan rigorous on sumber investor panghasilan »

Di dieu di wawancara video kalayan Olivier Madiba, sajarah na, video kaulinan favorit-Na, gol ...

Perusahaan ngora nyebutkeun eta perkara migunakeun kawentar "crowfunding Equity Rebuntu" proses na anu ngamungkinkeun investor mésér biasa ti 500 USD (ngeunaan 275 000 FCFA). Unggal nyekel saham anyar boga salah sora na tiasa ilubiung dina manajemen parusahaan ngaliwatan intranet dedicated. operasi masih lumangsung sarta studio hayang ngalengkepan fundraising Juni 2019.

Saluareun crowdfunding Equity anak, studio Kiro'o Kaulinan nyebutkeun eta perkara migunakeun saluran langkung tradisional paralel. Mimiti-up ngabagéakeun nu Rebecca Enonchong, salah sahiji ukuran tina tech di Francophone Afrika, nyaéta salah sahiji "investor kalungguhan" babak ieu ngaliwatan bisnis na dina Malaikat rugbi "Kamerun Malaikat Jaringan".

Kiro'o Kaulinan boga reueus sahiji Bank Afrika Amérika Tengah di salah sahiji laporan na dina 2018 Crowfundig di wewengkon CEMAC. Sarta alatan pausahaan ieu bisa ngabiayaan proyek pangbadagna industri kaulinan di Francophone Afrika, nepi ka 129,87 juta FCFA (198 000 euro) ku crowdfunding. Sarta ieu, tanpa ngabogaan munggaran jaminan real estate, pangalaman kabuktian atawa malah hiji langganan dicirikeun jelas.

SA

Maca deui IEUH