CAF beuki berehan kalawan 24 2019 bisa

tara Ismail El Fassi nu 15 / 04 / 2019 mun 21h59 (diropéa dina 16 / 04 / 2019 mun 03h03)

© Copyright: DR

Kiosque360. Panitia Pelaksana CAF mutuskeun pikeun ngamutahirkeun premium keur juara Afrika hareup, anu bakal bonus badag. Malah tim rengking panungtungan of tiasa 2019 leumpang jauh sareng dipariksa hargana.

tara Ismail El Fassi

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://fr.le360.ma/sports/la-caf-plus-genereuse-avec-les-24-de-la-can-2019-188193