The 8 usum "Game of Thrones" boga robah penting anjeun geus poho - BGR

usum kamari Game of Thrones ieu diatur malem Minggu, ngarekam rékaman panongton anyar pikeun séri. Episode kahiji éta lampu di peta tapi beurat pisan dina dialog featuring loba karakter interaksi urang maot hayang ningali, kaasup wahyu signifikan pikeun salah sahijina.

HBO, kumaha oge, seemed puguh ngaliwatan kali ieu jeung urang mindahkeun gancang-gancang bab salajengna, nu mawa kami ngadeukeutan ka final ti séri. Tapi aya hiji hal panungtungan yén episode kahiji éta béda dibandingkeun sagala musim sejen, jeung anjeun sugan bakal geus lasut - spoilers utama ti episode mimiti musim 8 nuturkeun handap, sahingga pastikeun kasampak Winterfell sateuacan bade payun

Aya dua jenis spanduk: jelema nu lalajo sks muka nempokeun favorit maranéhanana jeung jalma anu malire aranjeunna. Fans Game of Thrones kudu nyaho ngeunaan eta, kumaha oge, salaku sekuen lawang unggal episode geus unik, éta boga tempat dimana kajadian episode bakal mingpin urang.

Dina usum 8, facilitators jeung parusahaan balik runtuyan lawang kiwari iconic geus nyieun sababaraha parobahan runtuyan ieu robah nu teu langsung ngakuan lamun anu dipaké pikeun aing. Di dieu éta:

animasi nu aya sarupa naon we diajar ka nyangka Game of Thrones tapi kusabab lolobana karakter ayeuna dikelompokkeun dina dua lokasi utama - Winterfell jeung Raja sacara badarat - ruruntuyan narima hiji lapisan jero sagemblengna anyar. Pikeun kahiji kalina urang tingali jero istana ieu, kaasup ruang tahta Raja urang badarat na Winterfell Stark crypt.

Tim elastis, anu nangtung tukangeun lawang nu sks adegan, dijieun. leuwih taun, tapi aya ngan sababaraha taun nu Game of Thrones diwakilan ku Daud Benioff na DB

"Éta cenah," Hayu blunder, "ceuk Kirk Shintani elastis di BuzzFeed "" Kabéh hal nu hayang ngalakukeun, hayu urang ngalakukeun eta. "Kanggo urang, tujuh taun gagasan mimiti ngalir".

"Anjeun teu meunang visi global ieu. Anjeun meunang mikro ieu visi pisan husus ngeunaan naon anu lumangsung, "cenahna, dijelaskeun sekuen anyar.

"Urang hayang ngajajah gagasan yen aya deui hal di handapeun permukaan ti musim saméméhna, sarta anu aya domestik jeung jero dina watesan lapisan taneuh nu urang sempet ditinggalkeun nu bade maju," ceuk sutradara artistik Angus Besar.

robah utama sejen yen fans bakal aya bewara instan teh sateuacanna tina tentara vampir. ngagunakeun Kotak dina peta anu ngarobah tina bodas kana herang. Dina episode heula, Kotak glazed engulf Tukang Hearth jeung urang terang kacida alusna naon ngan lumangsung di dinya.

fans generik ogé bakal ngakuan murals anyar tina astralobe nu kiwari ngagambarkeun acara krusial kami geus disaksian sateuacan. musim, kaasup tumiba témbok, anu nikah beureum jeung kalahiran komodo Dany urang.

Tapi kanyataan yen adegan bubuka generik geus robah henteu hartosna yén éta sarat dina wahyu saméméhna. Barina ogé, ngan nyaho dimana episode bakal mawa anjeun teu cukup mun bari naon anu bakal kajadian. Jeung HBO geus dibikeun moal elemen elastis pikeun episode of 8 usum.

"Jujur, abdi teu hoyong informasi ieu sateuacanna," ceuk Besar. "Abdi rada ngan nyaho teh kabutuhan poko naon kudu urang pigawé pikeun nyieun hiji runtuyan judul luyu. Abdi bogoh ningali acara tur jujur, Kaula ningali maju ka unggal carita bentang. "

Artikel pinuh BuzzFeed Est disponible link ieu tur pantes hiji dibaca pinuh.

] Sumber Gambar: HBO

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR