Mobil otonom tetep impian - Uber

mobil otonom di jalan kota sabudeureun dunya ... ngimpi The prospek urang. Tapi teu kudu neangan dibawa jauh ku departemen Uber Panyiaran.

sungut nu VTC invests dina ieu panalungtikan, tapi tim na peneliti ngomong masih kudu ngandelkeun operator manusa.

"Aya sababaraha tantangan. Tapi pamustunganana urang tingali mobil otonom dina Jalur cepat na ogé di kota. Jeung kasusah nu béda dina éta kami dina Bina Marga atawa di kota. Aya loba jalma ngalakonan loba hal nu teu rencanana. "Nyebutkeun Raquel Urtasun, lulugu élmuwan ti Uber Advanced Panyiaran Grup (ATG).

Ide ieu keur ngayakinkeun yen kami akuntabel pikeun standar pangluhurna kaamanan sarta kami dina kanyataan kaamanan rujukan di éta wewengkon.

Kamajuan tim panalungtikan Uber ngingetkeun di industri sakumaha parusahaan janji nempatkeun model kahijina dina sirkulasi nyanghareupan ahir taun. Analis mertimbangkeun yén kasuksésan transisi ka tutumpakan nu otonom nyaéta krusial keur parusahaan keur VTC. Éta rencana pikeun investasi sajuta dollar dina Toronto, Kanada rék dilegakeun nguji na.

"Jigana bakal aya announcements pausahaan, tapi urang kudu nganggur ngembarkeun. Nalika kami bakal ngarasa siap, urang baris buka dayeuh séjén. Naon pohara penting pikeun kami teu buru dina tekenan ... na kami dina tekenan. Kusabab urang geus ditarik armada urang, ceuk sarerea anu Uber ieu dikutuk, sarta ieu teu kasus nu bener. Kami geus dimekarkeun loba hal jeung tés laboratorium offline. "

Uber moderated minat na sanggeus salah sahiji mobil otonom na masih dina sidang ditelasan pedestrian di Maret 2018 Amérika Serikat.

Saatos acara ieu, parusahaan kaluar mobil na tanpa jalan drivers sarta ditunda tés entammer di puseur na keur Arizona. Tapi tés kasebut dihanca dina bulan Désémber.

"Ieu pisan hanjelu tur pisan musibah naon anu lumangsung. Jeung deui kami dianalisis naon urang ngalakukeun ... moal ngan dina hubungan kacilakaan husus ieu. Ide ieu keur ngayakinkeun yen kami akuntabel pikeun standar pangluhurna kaamanan sarta kami dina kanyataan kaamanan rujukan di éta wewengkon. "

Sanajan ieu kontra-nembak, grup investor daék nunda miliar dollar kana Unit panalungtikan dina tutumpakan nu otonom Uber.

sumber: https://fr.africanews.com/2019/04/12/la-voiture-autonome-reste-un-reve-uber/