Kedah na aplikasi légal keur nonton pilem tur runtuyan - Tips

Nonton episode panganyarna ti séri favorit maranéhanana atawa meunang TV malem on tablet, aya solusi praktis ... na rada légal. A Pilihan parsial.

Puluhan pilem, musim lengkep nempokeun TV atawa episode panganyarna teu jadi lasut salaku ... musik streaming, la video on demand (Atawa SVOD) geus mangrupa tempat alus dina kabiasaan pamaké Internet. Aya sababaraha aplikasi tur platform, rada formal, maturan aksés taya kana eusi ku langganan. katalog éta, biaya langganan atawa fitur tambahan mungkin rupa-rupa ti hiji platform keur nu sejen.

Netflix

A must sarta kurban multi-layar babagi

Platform Amérika geus jadi penting pisan pikeun paménta peminat video. Salian program aslina (film atawa documentaries) éksklusif ditawarkeun dina layanan na, Netflix nawarkeun hiji katalog badag film, runtuyan jeung documentaries. kuma ieu digolongkeun dumasar jenis kelamin, jeung rekomendasi pikeun eusi nu sarupa. Pilem tur runtuyan bisa diawaskeun streaming, diundeur bisa ditempo offline atawa dikirim dina TV disambungkeun atawa Google Chromecast.

The bungkusan nu sadia tina 7,99 € per bulan, ku tawaran multi-layar pikeun pamaké nu hayang babagi hiji rencana kulawarga. pikeun ngundeur
Google Play pikeun Android et iTunes pikeun ios. langganan kudu dibeuli langsung dina situs ngeunaan Netflix,



Amazon Perdana Video

Runtuyan na kandungan aslina ... tambah layanan pangiriman

Ladenan tina video on demand nyaeta salah sahiji kauntungan ditawarkeun ka pamaké nu mésér langganan Amazon Perdana. Kawas Netflix, Amazon Perdana Video nawarkeun eusi aslina sorangan, lolobana seri. perpustakaan ogé ngamungkinkeun aksés taya mun loba pilem: ampir 4000 judul nu referenced. Paling bisa ditempo offline.

aplikasi nu geus diasupan
Google Play pikeun Android et iTunes pikeun ios. langganan ngawengku sakabeh jasa "Amazon Perdana" (parsél pangiriman, musik, gudang online tambahan ...) cacah 49 € per taun.



OCS

Hiji perjangjian kalayan HBO ... na Game of Thrones datang

SCO, atawa Oranyeu Bioskop Series téh mimitina mangrupa Bouquet saluran televisi sareng tawaran husus pilem tur runtuyan. tawaran oge sadia dina aplikasi dedicated kalawan aksés offline pikeun maranéhanana anu hayang. katalog éta disadiakeun kirang ti jasa lianna VOD tapi SCO boga argumen nu kuat ... na hususna keur fans Game of Thrones: deal sareng HBO. Idéal pikeun turutan episode panganyarna sababaraha jam sanggeus disiarkeun di AS contona.

aplikasi nu geus diasupan
Google Play pikeun Android et iTunes pikeun ios. Cacah langganan tina 9,99 € per bulan pikeun aksés ka dua layar sakaligus (mobile, tablet jeung komputer).



MyCanal - CanalPlay

kreasi aslina Terusan + na exclusives

MyCanal est la plateforme de vidéo à la demande du groupe Canal+. On y retrouve un très large catalogue de films récents, mais aussi des films en exclusivité… et des séries. Des créations originales par exemple, comme Le Bureau des légendes ou Hippocrate, ou des séries pour lesquelles MyCanal a obtenu un accord de diffusion en exclusivité : Dexter par exemple.

Sababaraha bungkusan langganan nu sadia tina 6,99 € per bulan. Gumantung kana jenis ti langganan nu dipilih, éta oge mungkin ngarasakeun eusi dina sababaraha layar sakaligus atanapi pilem aksés jeung runtuyan offline. ngarecah
Google Play pikeun Android et iTunes pikeun ios



Hulu

Pikeun pencinta ti séri Jepang, tapi teu ukur

La plateforme américaine Hulu n’est pas la plus connue quand il s’agit de vidéo à la demande, mais elle propose néanmoins un catalogue intéressant. Et notamment quelques créations originales, comme la série The Handmaid’s Tale. Il faut dire que derrière l’application, on trouve des grands noms d’Hollywood : la plateforme est issue d’un partenariat entre the Walt Disney Company, NBCUniversal et WarnerMedia, entre autres. Néanmoins, il n’est pas possible d’accéder à Hulu ailleurs qu’aux Etats-Unis, à moins d’utiliser un VPN.

Lalanggan mimitian jam $ 6 per bulan. Eusi aslina tur ekslusif ditawarkeun ku Hulu umumna disadiakeun engké dina layanan vidéo lianna dumasar paménta, tapi
Hulu geus dianggap janten cukup seukeut dina runtuyan Basa Jepang, salian ngakses ka sababaraha channel TV Amérika. Ieu salawasna alus uninga!

Jean-François Pillou

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC