Maroko: REKRUT'ACADEMY pilari resepsionis a - Appart'Hôtel 4 *

Posisi diusulkeun: resepsionis - APPART'HÔTEL 4 *Urang recruit a Resepsionis - Appart'Hôtel 4 *

misi:

  • Perlakuan dipariksa-di na pariksa-kaluar
  • kuitansi
  • kecerdasan customer
Profil ditéang Pikeun pagawean: resepsionis - APPART'HÔTEL 4 *

  • latihan wajib silaturahmi minimum Bac + 2
  • minimum 2 taun pangalaman salaku resepsionis dina ngadegna hotél
  • Tingkat pisan hade Perancis
  • alus Inggris
Kriteria pengumuman posisi THE: resepsionis - APPART'HÔTEL 4 *
pagawean :
Pariwisata, hotél, réstoran
sektor bisnis :
Bulan, réstoran
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Casablanca
Ville : Casablanca
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 2
basa diperlukeun :
anglais>tingkat alus
Français>courant
Jumlah posisi (s) : 1

Pikeun inpo lengkep, mangga buka anjeun dina sumberna: https://www.emploi.ma/offre-emploi-maroc/receptionniste-appart-hotel-4-4354823