Maroko: RH nilai pilari a Manajemén Asisten Anglophone M / F

Posisi diusulkeun: eksekutif Asisten Inggris M / F - Rabat Urang recruit a Eksekutif Asisten Anglophone M / F

misi:

  • Salaku bagian tina fungsi Asisten Eksekutif, anjeun dijieun pikeun ngarojong departemén béda pausahaan dina manajemen tugas administrasi umum kayaning:
  • Ngatur para nasabah wilujeng sumping tur mitra,
  • Apdet rupa elemen administrasi,
  • Ngatur jasa umum,
  • Jurnalisme sarta nulis surat, laporan, catetan,
  • Ngolah jeung ngirimkeun kaputusan, memos,
  • arrangements Travel atawa anggota tim jawab,
  • Nyiapkeun tur ngatur rapat.
Profil ditéang posisi THE: eksekutif Asisten Inggris M / F - Rabat

  • Latihan Bac + 4 secretarial atawa manajemén jeung pangalaman 3 taun signifikan jeung heubeul
  • Proficiency dina kaahlian komputer, kaasup software kantor
  • komunikasi alus
  • Roh sintésis jeung analisis
  • Rasa organisasi jeung disiplin
  • Otonomi nyaho akun karyana
  • Kawijaksanaan, kawijaksanaan, diplomasi
  • ucapan alus di Perancis.
  • presentasi alus
  • réaktivitas
Kriteria pengumuman keur posisi: eksekutif Asisten Inggris M / F - Rabat
pagawean :
Sekretariat, assistantships
sektor bisnis :
kosmétik méwah
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Rabat
Ville : Rabat
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 5 langkung
Jumlah posisi (s) : 1

sumber: https://www.emploi.ma/offre-emploi-maroc/assistante-direction-anglophone-hf-rabat-4354815