Pangalusna Lionel Messi-Maradona-Pele Stefano !! Messi Warta Anyar || - video



Saha nu footballer pangalusna sadaya waktos? pertanyaan anu, tanpa sababaraha urang, dulur méré ngaran. Ngaran ieu téh legenda Brasil Pele.

Tapi saha paleake hi nu pangalusna aranjeunna bade? Messi atanapi Maradona. Urut kaptén ti Barcelona, ​​Josep Maria, dilongok dina Foster Messi.

Dina hiji wawancara kalawan Radio Marka, cenah: "Kuring geus teu katempo saha hadé ti Messi".
Chael - Sparks [royalti FREE]

Aslina download link - kualitas pangalusna:
https://theartistunion.com/tracks/ebe929
Comment CINTA | Bagikeun | ngalanggan
Catetan: Kami teu boga sahiji gambar kuring dipaké pikeun laporan ieu, tapi kuring geus diédit sarta dipaké luyu jeung hukum tina pamakéan adil.
Bantahan:

Pikeun Bangladeshis:
string Ieu tiasa nganggo eusi tangtu ditangtayungan ku hak cipta tanpa idin express of boga, tapi eusi dipaké di dieu ragrag dina "pamakéan adil" (pamakéan adil) dijelaskeun dina Act dina hak cipta of 2000, hukum No 28 tina sataun 2000 Bangladés dina bab 6 36 na 13, bagian 72. Dina hukum ieu, eta ieu diperkirakeun mangrupa "pamakéan adil" keur kaperluan kritik, komentar, carita warta, ngajar, ulikan jeung panalungtikan. pamakéan adil mangrupakeun hukum on hak cipta nu ngalanggar disebutkeun. pamakéan nirlaba, atikan atawa pribadi

hukum Bangladeshi on pamakéan adil: http://bdlaws.minlaw.gov.bd/bangla_se ...

Keur Eusi Amerika:
string Ieu tiasa nganggo eusi tangtu ditangtayungan ku hak cipta tanpa otorisasina husus.
Bantahan handapeun Bagéan 107 1976 tina hukum on hak cipta, anu "adil" pamakéan geus disadiakeun pikeun kaperluan kayaning kritik, komentar, carita warta, ngajar, ulikan jeung panalungtikan. pamakéan adil mangrupakeun hukum on hak cipta nu ngalanggar disebutkeun. pamakéan nirlaba, atikan atawa pribadi

AS Hukum Fair Fair: https://www.copyright.gov/legislation ...
Hatur nuhun tetep mibanda kami ...

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=2L5BkS_KMPs