panalungtikan MOKABI (on) Kepala Staf (M / F).

Diajukeun posisi: Kepala Staf (M / F)Kami néangan saurang (an) Kepala Staf (M / F).

Dumasar (e) ka MOUALE, napel (e) functionally ka Diréktur Operasi sarta laporan ka CEO, manéhna / manehna ngatur fungsi operasional konci HR.

kolaborasi-Na jeung bisnis hirup utamana diukur ku mantau pagawé sarta palaksanaan sadayana anu optimizes poténsi sarta ngembangkeun maranéhanana.
misi:

Tanaga Administrasi:

  • Nyadiakeun pagawé administrasi keur input maranéhna pikeun kaluaran maranéhna;
  • Ensures nu drafting kontrak sarta amendments thereto dikadalikeun tina HR Administratif Officer;
  • Ensures ngamutahirkeun na mantau dashboards (kunjungan médis, perioda sidang, cuti maternity, terminasi);
  • Nyadiakeun rojongan tur ngawaskeun tina évolusi karyawan parusahaan.

latihan:

  • Ensures palaksanaan na ngawaskeun rencana latihan;
  • Ensures palaksanaan hiji kaahlian dimodalan dinamis.

disiplin:

  • Manages urusan disiplin tur litigation;
  • Ensures nu drafting rupa hurup disiplin.

komunikasi internal:

  • Ensures nu manajemén poéan éta hubungan jeung tim: rupa-rupa informasi, saran jeung rojongan HR.

légal:

  • Nyadiakeun ngawaskeun légal;
  • Ensures patuh panerapan kuli di sakabéh jaringan.
Profil ditéang posisi THE: Kepala Staf (M / F)

  • Bac + 3 minimum;
  • pangalaman signifikan (3 taun minimum) dina fungsi HR;
  • pamahaman alus isu HR di UKM jeung multi-situs kontéks;
  • Kami pinuh kabuka sarta neangan utamina poténsi;
  • qualities manusa tina ngadengekeun na sangakan kedah cocog nuhun posisi kieu;
  • Anjeun terang di waktu nu sami maksa tur ngahiji;
  • rasa anjeun disiplin jeung organisasi sangkan anjeun hiji jalma éféktif jeung dina waktos anu sareng tiasa lengkah deui tina kaayaan jeung urang;
  • kapribadian anjeun penting: otonomi, rasa komitmen, sumanget Nalukkeun, temperament "kontraktor", Persib, jsb
Kriteria pengumuman posisi THE: Kepala Staf (M / F)
pagawean :
latihan HR
sektor bisnis :
Paper, kai, karét, plastik, gelas, bako
Jenis Kontrak :
CDI
daerah :
Impfondo
Ville : Moualé
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac + 3
basa diperlukeun :
Français>indung
Jumlah posisi (s) : 1

sumber: