Taya, atawa Xvideos Xnxx teu melak tangkal unggal 1 000 pintonan.

A anyar pertengahan patali 2014 2016 tur terus-terusan ngobrol ngeunaan hal pisan mahiwal.

Dupi anjeun ngadéngé situs porno nu kawentar di dunya? atawa xvideos ? Ku kituna eta medar dina Internét laporan yén boga bakal ngarojong kampanye nu bakal melak hiji tangkal unggal 1 000 hits di video maranéhanana, tapi éta leres?

Urang neangan deui dina subjék ieu, di mana aranjeunna nelepon kampanye "America Masihan Kai", nu panarjamahan Vérsi Portugis bakal jadi hal kawas "Pasihan paus ka Amérika."

Awalna, urang manggihan yén hal sarupa geus dilakukeun ku porno sejen situs Pornhub. Numutkeun katerangan ti loka internasional lianna, anu pangurus loka ieu 2014 jangji baris melak tangkal pikeun pintonan 1 100 ka video maranéhanana, tapi teu ngomong basa ieu bakal lumangsung atanapi nalika, di AS, tangkal bakal jadi dipelak. Nurutkeun kana ramatloka resmi proyek, ngan leuwih tangkal 13 000 geus dipelak, tebih kurang video ditempo dina loka.

Geus kana XVideos, euweuh resmi nyatakeun maranéhna bakal ilubiung dina proyék lingkungan ieu. Urang searched internét jeung ngan pernyataan ieu dijieun ku sababaraha loka di Portugis, husus dina Brazil.

Ieu rada saperti teu mirip komo senang, lantaran situs ngandung hiji video tunggal kalawan leuwih 6 juta pintonan.

conclusions

Taya, Xvideos teu melak tangkal unggal pintonan 1 000 dina situs anjeun. Peta lingkungan ieu dipicu ku situs saingan.