Proyék nawiskeun dina sagala Kamerun Pikeun Clerk DATA Éntri

Judul proyék: Clerk Data Entry

Jumlah posisi: 9

tempat: Puseur, Littoral, Adamawa, North sarta Kulon.

Dunungan Nami: Ngebul kangguru Kamerun

Ngeunaan proyék nu

The Kamerun bayi dib (Bond Dampak Development) boga tujuan pikeun ngaronjatkeun hasil kasehatan preterm na birthweight kalahiran low ku ngembangna aksés ka kangguru ibu Kamanusaan sarta Studi ( "KMC") -a campur neonatal utamana cocog pikeun lingkungan jeung sumber-mun kawates rumah sakit 10 di Kamerun ngaliwatan hiji modél inovatif ngeunaan latihan trainers. The kangguru Yayasan Kamerun bakal ngatur program jeung nyadiakeun latihan di KMC sarta rojongan umum pikeun rumah sakit. proyék nu bakal deployed di wewengkon handap tina Kamerun: Kalér, Adamawa, Littoral, Center na South West.

program nu bakal dilaksanakeun dina wangun hiji kawajiban pikeun dampak ngembangkeun - pakakas finansial dumasar kana hasil, nu hiji investor philanthropic bayaran sateuacanna for urang pipilueun na donor bunuh mayar ka investor ngan lamun hasil ekspektasi nu kahontal. Donor committed ngawengku: Departemen Kaséhatan Umum ngeunaan Kamerun (ngagunakeun Amanah Dana sahiji fasilitas Financing Global dikelola ku Bank Dunya) jeung Gizi International. Grand tantangan Kanada nyaeta investor teh.

Ngeunaan pakasaban

The juru tulis di Éntri data bakal bagian tina tim dib sarta baris ngalaporkeun langsung ka kapala manajemén data bari digawé barengan jeung kolaborasi jeung tim rumah sakit dib (perawat, praktisi umum jeung / atanapi pediatrician). The juru tulis di Éntri data ogé bakal nampa rojongan tur dianggo raket jeung tim palaksanaan ti dib pikeun mastikeun yén data téh diasupkeun ku kituna pikeun ngahontal tujuan anu jeung tujuan proyek.

The juru tulis di Éntri data dianggo raket jeung agén verifikasi bebas IRESCO pikeun ngembangkeun pamahaman komprehensif sarta real-time respon, utamana jeung jaminan kualitas Daptar pariksa keur minuhan sakabeh protokol diperlukeun. Asupna juru tulis ukuran data na assess kamajuan dina mastikeun yén komunikasi data dipigawé leres tur dina waktu.
Data entry juru tulis bakal mastikeun yén kasusah encountered jeung palajaran observasi di lapangan nu komunkasi jeung manajemén jawab data biasa (poean / mingguan) pikeun mastikeun nu indikator ngawaskeun luyu.

The juru tulis di Éntri data bakal jawab di handap:

  • Pariksa jeung ngarékam jasa tina indikator dikumpulkeun ku tim rumah sakit KMC dina sapopoé, mingguan jeung bulanan.
  • Mempermudah sarta mantuan nu inklusif kualitas ngawaskeun jaminan Daptar pariksa kalayan iva IRESCO pikeun mastikeun kontrol kualitas proyék nu ku sadayana pamangku kapentingan rumah sakit na beneficiaries.
  • Nyadiakeun ngawaskeun poean sarta verifikasi data apdet direbut dina Sistim database dib.
  • Nedunan keusikan tur data diropéa mingguan dina platform anu database dib kalawan documented na diaudit / indikator komposit dikawasa; "Awan komputasi".
  • Nepikeun mingguan bentuk data newak éléktronik ku email ka manajemén data jawab kalawan salinan teuas ditandatanganan diteundeun ku anjeunna.
  • Nepikeun hiji QA Daptar pariksa bulanan dina fungsi tina KMC / unit neonatal keur diawaskeun.
  • Nepikeun laporan bulanan di data diasupkeun tur dikawasa ku wilayah pikeun rumah sakit aub dina tim palaksanaan via kapala manajer data.
  • Dina kolaborasi jeung tim dib rumah sakit, ngawaskeun nyukupan sahiji kulawarga didaptarkeun dina program KMC pikeun ngaleutikan sarta ngurangan jumlah kasus abandonment ku mastikeun yén tujuan anu dihontal manner kuantitatif jeung kualitatif.
  • Éféktif ngokolakeun parabot di pembuangan na.

Di tentang anjeun:

pangajaran minimum jeung pangalaman diperlukeun tingkat

  • Wadah tina BTS a
  • Sahenteuna dua taun pangalaman profésional relevan
  • A latihan kasehatan mangrupa asset

kaahlian konci jeung kaahlian profésional

  • Kamampuhan pikeun dianggo ku tim na Ngatur beragam hubungan jeung karyawan sejen appropriately.
  • Kamampuhan pikeun dianggo bebas, ogé dina tim jeung dina tekenan.
  • Mibanda sahanteuna dua taun pangalaman profésional dina ngalakonan survey sosio-ekonomi jeung ngembangkeun kaséhatan di komunitas, maké rupa instrumen pendataan.
  • Fluency dina basa Inggris jeung / atawa Perancis.
  • paréntah alus tina basa lokal nu urang, utamana Kalér jeung Adamawa.
  • komunikasi tinulis tur lisan Alus
  • Pangalaman maké program spreadsheet Excel pikeun nempo tur ngalaporkeun data
  • Pangabisa nyurtian sarta gancang ngawasaan software anyar jeung sistem.

kaahlian desirable

  • Pangaweruh jeung pangalaman digawé di séktor kaséhatan
  • Kudu bisa nganalisis data survéy maké aplikasi komputer, Info MS Excel, Kecap, Power Point, jsb Hiji gagasan tina database nyumput 2 online bakal jadi hiji asset.

Kumaha Larapkeun:

Lamun minuhan sarat di luhur, mangga ngirim hiji neruskeun sarta hurup panutup pikeunF.Kangaroorecruitment@gmail.com nunjukkeun " Clerk Data Entry » no saterusna ti Salasa April 30 2019.

Catetan: calon Ngan shortlisted bakal dikontak.