Proyék nawiskeun Pikeun beban konsumén

gambaran

Kamampuh negotiate kalawan DIVERSIFIED customer
Kakawasaan badami
hubungan unprecedented
jualan sabenerna
kacageureun
Ngawaskeun Pikeun sémah
SAV

  • Wewengkon: Basisir
  • Kota: DOUALA
  • Nami parusahaan atawa jalma SUNU KAHIRUPAN asuransi Kamerun
  • Jenis kontrak: CDD
  • Studi tingkatan: lianna
  • Pangalaman: 02 taun pangalaman profésional
  • Jumlah posisi sadia: 10
  • Umur 25 taun
  • Génder: No pangajén
  • Gaji: NEGOTIABLE
  • Telepon: 694 207 918
  • E-mail: josuealbert.handy@yahoo.fr

Awas lamun duit dipénta.

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!